HerNews.gr
DECORNEWS

Ταπετσαρία τοίχου: «Μεταμόρφωσε» τον χώρο σου με τα υπέροχα σχέδια της VipArt

Δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει μεγαλύτερη εντύπωση μέσα σε ένα δωμάτιο, από μια ταπετσαρία. Είναι η απόλυτη τάση στο decor του σπιτιού αλλά και του επαγγελματικού χώρου. Η VipArt έχει πολλές επιλογές ξεχωριστής αισθητικής, κατάλληλες για το σπίτι και αλλά και τον επαγγελματικό χώρο και δίνει τη δυνατότητα κατασκευής της δικής σας ταπετσαρίας τοίχου.

Η ταπετσαρία τοίχου μπορεί και μεταμορφώνει έναν χώρο και ανάλογα με τα μοτίβα που θα διαλέξετε, προσδίδει ζεστασιά ή χαρακτήρα. Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι μια ιδιαίτερη και μοντέρνα επιλογή για τους τοίχους και το κόστος της τοποθέτησης δεν είναι ακριβό. 

Τα νέα υλικά κάνουν πλέον ανταγωνιστικη την ταπετσαρία τοίχου, αφού έχει και διπλάσια ή τριπλάσια αντοχή στον χρόνο απο το απλό χρώμα στον τοίχο. 

Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζονται οι χώροι με υγρασία, όπως η κουζίνα και το μπάνιο. Αν επιλέξετε όμως «έξυπνα» μοτίβα, όπως μεγάλα πολύχρωμα pattern, μπορείτε να κρύψετε λεκέδες που μπορεί να δημιουργηθούν από τους υδρατμούς.

 «Μεταμορφώστε» το παιδικό δωμάτιο με όποιο θέμα η παιδικό ήρωα αρέσει στο μικρό σας! 

Το παιδικό δωμάτιο για παράδειγμα είναι ένας χώρος όπου η ταπετσαρία τοίχου μπορεί να τον κάνει να δείχνει πραγματικά εντυπωσιακός. Στη VipArt θα βρείτε ταπετσαρίες τοίχου σε υπέροχα παιδικά σχέδια, με ματ πλαστικοποίηση για απαλή υφή.

Όσο για το σαλόνι, η σύγχρονη τάση στην εσωτερική διακόσμηση επιτάσσει απλές και λιτές γραμμές, δηλαδή minimal. Εδώ υπάρχει ένας και μοναδικός κανόνας στην επιλογή ταπετσαρίας τοίχου: Απλότητα! Επιλέξτε ένα απλό μοτίβο όπως ριγέ γραμμές ή ένα μίνιμαλ σχέδιο. Ιδανική επιλογή και για διακόσμηση σε επαγγελματικό χώρο.

Αγαπάμε floral! Η ιδέα να φέρετε την ομορφιά της φύσης στην διακόσμηση του σπιτιού σας, είναι ένα απο τα trends των τελευταίων χρόνων. Μία κατάλληλη ταπετσαρία τοίχου σε ένα country σπίτι, θα μπορούσε να έχει floral στοιχεία. Στη VipArt θα βρείτε αμέτρητα σχέδια.

Αν θέλετε να κάνετε την αλλαγή σας εναλλακτικά, τότε η καλύτερη επιλογή είναι οι 3D ταπετσαρίες, που θα διακοσμήσουν αυτόματα όχι μόνο τον τοίχο, αλλά συνολικά τον χώρο που θα τοποθετηθεί, αφού το αποτέλεσμα δείχνει πολύ εντυπωσιακό.

Μια ταπετσαρία με γεωμετρικά σχέδια θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε μια εσοχή στον τοίχο. Για παράδειγμα, μια ταπετσαρία με τούβλο ή πέτρα θα δώσει βάθος και στυλ στο χώρο, κάνοντας τον να δείχνει μεγαλύτερος.

Μια υπέροχη άποψη αισθητικής είναι η vintage διακόσμηση. Η ουσία του vintage είναι ο συνδυασμός του «παλιού» σε έναν χώρο, όπως μία ταπετσαρία με retro στοιχεία. Η γοητεία του παλιού θα δώσει άλλον αέρα στον χώρο σας.

Αν πάλι αγαπάτε τα χρώματα, μπορείτε να ντύσετε μια ολόκληρη επιφάνεια τοίχου με μια σκηνή κόμιξ, εμπνευσμένη από το ρεύμα της pop art. Διακοσμήστε τους τοίχους του σπιτιού σας, και αλλάξτε όψη στους αγαπημένους σας χώρους με μία ολοκληρωτική ανανέωση!

Μπείτε στο site της VipArt πατώντας ΕΔΩ και ανακαλύψτε υπέροχα σχέδια. Πάντα έχετε την επιλογή να ζητήσετε να σας φτιάξουν το σχέδιο που έχετε φανταστεί!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μετακόμιση: Πώς να κρατήσεις ό,τι χρειάζεσαι και να το μεταφέρεις με ασφάλεια

HerNews ka

PALLETREE: Η top επιλογή των celebrities για Χρστουγεννιάτικη διακόσμηση

Her News

Η Εβραϊκή Συναγωγή γίνεται δαντελένιο κτίριο

Her News