HerNews.gr
Beauty

Θεραπεία Cavitation: Η «αναίμακτη λιποαναρρόφηση» είναι η λύση στο τοπικό πάχος

Περίπου το 80% του γυναικείου πληθυσμού, αντιμετωπίζει πρόβλημα τοπικού πάχους, όπως για παράδειγμα στην περιφέρεια, στους μηρούς, στους γλουτούς και στην κοιλιά. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ένας μεγάλος αριθμός ανδρών, ο οποίος ταλαιπωρείται με συσσώρευση λίπους τόσο στην κοιλιά όσο και στο στομάχι.
Η πιο διάσημη, μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής μέθοδος αντιμετώπισής του είναι η θεραπεία Cavitation, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «αναίμακτη λιποαναρρόφηση», καθώς καταπολεμά ανώδυνα το τοπικό λίπος και το πιο σημαντικό, χωρίς νυστέρι! Τα αποτελέσματα από το Cavitation είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Γιατί να επιλέξω τη θεραπεία Cavitation;

Με τη βοήθεια της δράσης των υπερήχων, η ρηξικέλευθη τεχνική για δραστική απώλεια τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής, αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο λιποαναρρόφησης χωρίς καμία επέμβαση, χωρίς ουλές και κυρίως, χωρίς αποθεραπεία.

Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Η κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 έως περίπου 45 λεπτά και εγγυάται απώλεια πόντων από 2 έως 4 εκ. από την αρχή των συνεδριών!

Ποια είναι τα αποτελέσματα από το Cavitation;

Τα αποτελέσματα από το Cavitation είναι η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας χωρίς καμία επέμβαση, η οποία βασίζεται στην τρισδιάστατη δράση της ενέργειας ειδικών ιατρικών υπερήχων. Πρόκειται ουσιαστικά για μία μέθοδο λιπογλυπτικής, απόλυτα ασφαλής και με μακροχρόνια αποτελέσματα!

Η θεραπεία Cavitation είναι μία σύγχρονη και με άμεσα ορατά αποτελέσματα στην αισθητική ιατρική που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους, να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν το σώμα που πάντα ονειρευόντουσαν!

Συνοπτικά οφέλη της θεραπείας Cavitation

· Μόνιμη αφαίρεση λιποκυττάρων από κάθε περιοχή του σώματος

· Σημαντική μείωση της κυτταρίτιδας

· Λείανση της υφής του δέρματος

· Σμίλευση και σύσφιγξη του σώματος

Είναι ανώδυνη η θεραπεία Cavitation;

Η θεραπεία εφαρμόζεται με τη χρήση μιας ειδικής κεφαλής, η οποία εκπέμπει τους υπερήχους. Στη συνέχεια, έρχεται σε επαφή με το δέρμα στην περιοχή του σώματος από όπου επιθυμείτε να χάσετε το συσσωρευμένο λίπος. Δεν θα αισθανθείτε κανέναν πόνο, καθώς είναι μία εντελώς ανώδυνη διαδικασία, δεν απαιτεί αναισθησία και δεν προκαλεί μελανιές.

Με ποια συχνότητα θα πρέπει να επαναλαμβάνονται οι συνεδρίες;

Μετά από κάθε συνεδρία Cavitation ο οργανισμός χρειάζεται περίπου 3 – 4 ημέρες ώστε να αποβάλλει το ρευστοποιημένο λίπος. Μία καλή συχνότητα επανάληψης είναι 1 συνεδρία ανά εβδομάδα.
Ιδανικά η θεραπεία Cavitation μπορεί να εφαρμοστεί εξαιρετικά σε συνδυασμό με την κρυολιπόλυση, τις ραδιοσυχνότητες και τη μεσοθεραπεία σώματος.

Στα Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Dibeauty θα βρεις τις ιδανικές λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα σου!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Οδηγός για τη δημιουργία μιας ρουτίνας περιποίησης σώματος

Her News

Eγκυμοσύνη: Ποια ρουτίνα περιποίησης πρέπει να ακολουθήσετε;

HerNewskl

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: To beauty item που δεν αποχωρίζεται ποτέ

HerNewskl