HerNews.gr
Ελλάδα

6 πράγματα που μπορείς να κανείς το βράδυ της Παρασκευής

Παρασκευή σήμερα και η μέρα από μόνη της έχει μια χαρά. Μια χαρά γιατί έρχεται επιτέλους το πολυπόθητο Σαββατοκύριακο που περιμένουμε από τη στιγμή που φτάνει Κυριακή στις 20:00. Εσύ τι επιλέγεις να κάνεις το βράδυ της Παρασκευής; 

Η Παρασκευή σημαίνει έξοδος και άλλα διάφορα τέτοια. Αν δεν είσαι σε party mood δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις.

  1. Μπορείς να γυμναστείς. Ξεκινά από κάτι απλό. Περπάτα… Βάλε τα ακουστικά σου και άδειασε το μυαλό σου με έναν ωραίο περίπατο στο τετράγωνο της γειτονιάς σου.

 

2. Βάλε να δεις μια σειρά. Θα σου προτείνω το “The Crown” μιας και είναι τόσο επικαίρο λόγο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

 

3. Πάρε τις φίλες/φίλους σου και Μαζευτείτε σε σπίτι κάνοντας σκληρό κους – κους. Για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο αλλά και στον κόσμο σας…

4.Ερωτική βραδιά με τον σύντροφό σου. Φτιάξε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με κεράκια και ρομαντική μουσική. Μαγείρεψε κάτι ωραίο & γρήγορο και κάνε του το τραπέζι έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι είναι η νύχτα σας ανήκει και ότι αύριο είναι Σάββατο.

 

5.Κάνε beaute! Βάλε τις μάσκες σου, κάνε τις αποτριχώσεις σου & ό,τι άλλο σε ευχαριστεί. Φτιάξε τα μαλλιά σου όπως θα ήθελες να σε βρει το πρωί του Σαββάτου έτοιμη.

6.Κοιμήσου. Κλείσε κινητά και ακίνητα και ξύπνα το Σάββατο το πρωί. Αν δεν δουλεύεις, το βράδυ της Παρασκευής είναι το καλύτερο για να κάνεις έναν ύπνο χωρίς στρες…

Ό,τι και να επιλέξεις να κάνεις να το κάνεις επειδή θέλεις και θα σε κάνει ευτυχισμένη/ο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Κουτσούμπας: Τρολάρει τη viral “καρδιά” της Ζωής Κωνσταντοπούλου – «Το κίνημα της δήθεν αγάπης»

HerNews ka

Συναγερμός για τον ακραίο καύσωνα: Οδηγίες προφύλαξης

Her News

Αίθριος ο καιρός την Τρίτη – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

HerNews ka