HerNews.gr
Social News

Μαίρη Συνατσάκη: Ξέσπασε εξαιτίας των σχολίων που δέχεται για την εγκυμοσύνη της

H Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να πάρει θέση απέναντι σε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ακόμη και για την εγκυμοσύνη της. 

Από τότε που η ίδια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δέχεται πλήθος μηνυμάτων και κάποια από αυτά λόγω της κατάστασης της δε μπορεί να τα διαχειριστεί. Έτσι, η Μαίρη Συνατσάκη ξέσπασε έναντι των σχολίων που ακούει για τα παιδιά μέσα  από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, εκείνη είπε χαρακτηριστικά πως:

Από το πρωί σήμερα είμαι πολύ ζορισμένη ψυχικά, εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που έχω λάβει, θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε πως βρίσκομαι σε φάση εγκυμοσύνης.

Είχα ανεβάσει και την προηγούμενη εβδομάδα ένα μήνυμα που κάποιος άνθρωπος με έβριζε, δεν με νοιάζουν τα μηνύματα που έχουν να κάνουν με μένα, δεν με απασχολούν. Απλά για κάποιον λόγο έχουν αρχίσει να έρχονται και κάποια μηνύματα που αφορούν σε παιδάκια, σε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, μία φοβερά επίπονη εγκυμοσύνη που κατέληξε άσχημα.

Για κάποιον λόγο νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε αυτές τις ιστορίες, το οποίο το εκτιμώ και το σέβομαι γιατί ανοίγεστε σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω… επειδή προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου…

Μαίρη Συνατσάκη-hernews

Δυσκολεύομαι πολύ να βλέπω πράγματα για παιδάκια, μωράκια που αντιμετωπίζουν κάποια ασθένεια. Θα μου πεις, “δεν υπάρχουν αυτά;”. Υπάρχουν απλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να τα διαχειριστώ με ψυχραιμία… Κάποιοι που ζητάνε βοήθεια, να κοινοποιήσω πράγματα. Με δυσκολεύει λίγο αυτό, δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτήν τη φάση“.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: “Δεν με βλέπω να βγαίνω και πολύ από το σπίτι για το υπόλοιπο καλοκαίρι”

HerNewskl

Rihanna: Ο πρώην της Chris Brown, τη συγχαίρει για την εμφάνιση της στο Super Bowl

HerNews ka

Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο…»

Her News b