HerNews.gr
Διεθνή

Tom Holland- Zendaya: Aληθεύουν τελικά οι φήμες περί χωρισμού;

Zendaya

H Zendaya και ο Tom Holland είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz και κάποιοι τους έχουν χαρακτηρίζουν ως #couplegoals.

Zendaya

To διάσημο ζευγάρι είχε επισημοποιήσει τη σχέση του μέσω του Instagram, καθώς δημοσίευσαν μια φωτογραφία που ήταν ασπρόμαυρη και φαινόντουσαν πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Ωστόσο, δε σταμάτησαν οι φήμες περί χωρισμού να κυκλοφορούν, αφού το ζευγάρι δεν πήγε μαζί στα Emmys.

Zendaya-hernews

H ίδια παρευρέθηκε στα βραβεία και ήταν πολλή εντυπωσιακή χωρίς όμως τον διάσημο ηθοποιό. Τότε, δημοσιεύματα μίλησαν για χώρισμό αφού απουσίαζε μια τόσο σημαντική στιγμή για εκείνη. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες εκείνος δήλωσε ότι:

“Ήμουν πάντα ανένδοτος στο να κρατήσω την προσωπική μου ζωή ιδιωτική, γιατί έτσι κι αλλιώς μοιράζομαι μεγάλο μέρος της ζωής μου με τον κόσμο”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Η Zendaya περνάει μια από τις ομορφότερες περιόδους στην καριέρα της, αφού κέρδισε για δεύτερη φορά το αγαλματίδιο της καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά και στη βράβευση ευχαρίστησε το καστ και τους συντελεστές του “Euphoria”. Πιο συγκεκριμενα δήλωσε πως:

“Ευχαριστώ την Ακαδημία, ευχαριστώ τους φίλους και την οικογένειά μου, μερικοί από τους οποίους είναι εδώ απόψε. Ευχαριστώ τον Sam Levinson που μοιράστηκε την Ρου μαζί μου. Ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα, ακόμα και σε στιγμές που δεν πίστευα στον εαυτό μου.

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μου για το Euphoria ήταν ότι θα μπορούσε να βοηθήσει να θεραπεύσει τους ανθρώπους και θέλω απλώς να πω ευχαριστώ σε όλους όσους μοιράστηκαν την ιστορία τους μαζί μου. Θέλω να ξέρεις ότι όποιος έχει αγαπήσει μια Ρου ή νιώθει ότι είναι η Ρου, είμαι τόσο ευγνώμων για τις ιστορίες σου και τις κουβαλάω μαζί μου και μαζί της”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Ο Kanye West έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της στους υπαλλήλους του

HerNewskl

Κέιν Μπράουν: Έκανε βασεκτομή αφού έμαθε για την τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του

HerNews ka

Τουλάχιστον 100 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες σε 30 χώρες έχουν υποστεί ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων

Her News