HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Aυτά είναι τα κριτήρια που θέλει να έχει ο επόμενος σύντροφος της!

Kim Kardashian

H Kim Kardashian βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και ανάμεσα στους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι η έντονη προσωπική της ζωή. 

Πιο συγκεκριμένα η ίδια έχει πάρει 3 διαζύγια και το τελευταίο της ήταν με τον Kanye West που υπήρξε πρώτο θέμα για αρκετό καιρό. Πρόσφατα η Kim Kardashian χώρισε με τον Pete Davidson. 

Σε συνέντευξη που έδωσε στις 14 Σεπτεμβρίου στον James Corden και το The Late Late Show εξομολογήθηκε πως θέλέι για λίγο καιρό να αφήσει στην άκρη την προσωπική της ζωή.  Επίσης, τόνισε πως η επόμενη σχέση της θέλει να ειναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα εξομολογήθηκε πως “

“Θέλω να χαλαρώσω για λίγο. Νομίζω ότι χρειάζομαι λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και για να κάνω focus, να τελειώσω τη σχολή (aka νομική), όλα αυτά”. 

Kim Kardashian-hernews

Επίσης, θέλησε να προσθέσει ότι:

“Νομίζω ότι ο επόμενος… Αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω σε διαφορετικούς χώρους. Ξεκάθαρα δεν δουλεύει ό,τι κι αν κάνω. (Θα μπορούσε να δουλεύει) ίσως σε ένα νοσοκομείο και να είναι γιατρός. Να δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο. Νομίζω ότι θα είναι όπως οι επιστήμονες. Νευροεπιστήμονας. Βιοχημικός. Γιατρός. Δικηγόρος. Ίσως αυτό οραματίζομαι στο μέλλον”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jada Pinkett Smith: Αποκαλύπτει ότι αυτή και ο Will Smith ήταν χωρισμένοι για 6 χρόνια πριν το χαστούκι στα Όσκαρ

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Αναφέρει τα “προσόντα” του πάνω από 15 φορές στο βιβλίο του «Spare»

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η διαδρομή, το Αββαείο που επέλεξε η ίδια και η κατάληξη στην βασιλική κρύπτη στο κάστρο Ουίνσδορ

Her News b