HerNews.gr
Ψυχολογία

Κυριακή: 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις

Ήρθε και η Κυριακή που δεν είναι για όλους η αγαπημένη ημέρα. Μπορείς όμως εσύ, να την κανείς την καλύτερη. Μπορείς να οργανώσεις πράγματα για όλη την εβδομάδα αλλά ταυτόχρονα μπορείς να ξεκουραστείς!

  1. Οργάνωσε την ημέρα αλλά και την αρχή της εβδομάδας

Μπορείς να ξυπνήσεις, να πιεις τον καφέ σου με ηρεμία και μετά να αφιερώσεις μισή ώρα για να οργανώσεις email, calendar και όλα όσα θα τρέξουν την εβδομάδα που σε περιμένει. Μπορεις ακόμα και να βάλεις στο πρόγραμμα τι δεν θέλεις να κάνεις και που πρέπει να παρευρεθείς!

2. Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα κρύο ντους

Ξέρεις ποιες είναι οι ιδιότητες ενός κρύου ντους; Το κρύο νερό αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των κυττάρων. Τι καλύτερο να ξεκινήσεις μια ημέρα χαλάρωσης έτσι; Μετά από αυτό μπορείς να κανείς και τα beaute σου! 

3. Φτιάξε την ντουλάπα σου

Μην το δεις σαν αγγαρεία αλλά σαν ευκαιρία να βάλεις τάξη στο σπίτι αλλά και τη ζωή σου. Αν και ο καιρός είναι ακόμα Καλοκαιρινός, εσύ μπορείς να ακολουθήσεις κάποιες τακτικές κατεβάζοντας τα πρώτα λεπτά πουλοβεράκια. Κάνε τις αλλαγές στην γκαρνταρόμπα σου, δώσε τα ρούχα σου που δεν τα χρειάζεσαι πια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και γέμισε την ψυχή σου με θετικότητα! 

4. Κοιμήσου καλά!

Τι καλύτερο από το να βάλεις στο πρόγραμμα έναν καλό ύπνο ώστε να ξεκινήσει η εβδομάδα με ευεξία και ξεκούραστα; Η Κυριακή είναι η ιδανική ημέρα να τελειώσεις τις δουλειές σου και να πέσεις στο κρεβάτι νωρίς. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βελονισμός: Τι είναι και τι μπορεί να θεραπεύσει;

Her News b

Φοβάσαι να μένεις μόνη; Tips που θα βοηθήσουν

Her News

Γιατί έχουμε μελαγχολία στα γενέθλιά μας;

Her News