HerNews.gr
Σχέσεις

Όλη η αλήθεια πίσω από εκείνον που σου λέει “θα δούμε πώς θα πάει”

Αλήθεια τι σημαίνει αυτό που λένε οι περισσότεροι “δεν ξέρω τι θέλω. Θα δούμε πώς θα πάει”. Δεν είναι σίγουρος αν θέλει σχέση; 

Η πικρή αλήθεια είναι πως δε νοιάζεται πραγματικά για εσένα και σαν άνθρωπο και σα γυναίκα.Αν σε σεβόταν θα ήταν τουλάχιστον ξεκάθαρος εξαρχής μαζί σου. Aν υπήρχε ένα ενδιαφέρον. Αν φανταζόταν ένα μέλλον μαζί σου δε θα ρίσκαρε να σε χάσει για να “σώσει” τις ανασφάλειες του. 

Όταν σου λέει “θα δούμε πώς θα πάει” συνήθως ξέρει ήδη μέσα του ότι δε θα προχωρήσει η σχέση σας παρακάτω. Ξέρει ήδη την κατάληξη. Εσύ θα είσαι στο περίμενε πάνω από ένα τηλέφωνο. Εσύ θα αποζητάς την προσοχή του και εκείνος θα ζει τη ζωή του. 

θα δούμε πώς θα πάει

Θα κάνεις υπομονή και θα πιστεύεις πως πρέπει να τον σώσεις από τον εαυτο του. Οφείλεις σε εκείνον να τον βοηθήσεις να ξεπεράσει τον φόβο του για δέσμευση. Και οι μέρες θα περνούν και δε θα υπάρχει καμιά αλλαγή στο μεταξύ σας. Δε θα εξελίσσεται η σχέση σας παρά μόνο τα συναισθήματα σου για εκείνον. 

Δεν είσαι σημαντική για εκείνoν, πότε θα το καταλάβεις;

Eκείνος επωφελείται από το μεταξύ σας και εσύ υποφέρεις και κυρίως υπομένεις. Κάθε σου ελπίδα γεννιέται μέσα στο κεφάλι σου. 

Η αλήθεια είναι πως ο άντρας που ενδιαφέρεται γυρνάει τον κόσμο ανάποδα για να σε δει χαρούμενη. Έχεις πλάσει μια εικόνα του ιδανικού άντρα με την οποία αυτός δεν ταυτίζεται σε καμία περίπτωση. Έτσι έχει μάθει, να έχει σαν παιχνίδια τους ανθρώπους. Ή απλά δεν του βγάζεις κάτι παράπανω…

θα δούμε πώς θα πάει

Θα δούμε πώς θα πάει…

Σου αξίζει κάτι παραπάνω και σίγουρα όχι αυτός. Αυτός είναι φτιαγμένος για τα λίγα. Μια σχέση αληθινή δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια και το “σχεδόν” πονάει περισσότερο από το “καθόλου”. 

Σήκω, πήγαινε μια βόλτα. Ζήσε για εσένα και για κανέναν άλλον. Έχεις χρόνο. Είναι Κυριακή βράδυ. Μη μείνεις να σκέφτεσαι εκείνον.  Δεν το αξίζει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

3 Μύθοι για την οικειότητα σε μια σχέση που πρέπει να καταργήσουμε

Her News

Πρόταση γάμου: Τι πρέπει να σκεφτείς πριν πεις το ναι;

Her News

Πιθανοί λόγοι που είσαι ακόμη ελεύθερη

Her News