HerNews.gr
Social News

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Η λαμπερή βάπτιση των διδύμων, οι εντυπωσιακές παρουσίες και η εμφάνιση της Χριστίνας

Το ζεύγος Τανιμανιδη – Μπόμπα βάφτισε χθες στη Μύκονο τα δίδυμα κοριτσάκια τους Αριάνα και Φιλίπππα. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στον στο εκκλησάκι της Αγίας Άννα στο Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, με το ζευγάρι να έχει επιλέξει μια υπέροχη διακόσμηση, με φόντο την παραλία. Το ροζ χρώμα είναι αυτό το οποίο κυριάρχησε στο στολισμό.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Αρκετοί επώνυμοι βρέθηκαν στην λαμπερή τελετή, τιμώντας μια από τις σημαντικότερες οικογενειακές στιγμές του ζευγαριού, στην βάπτιση των κοριτσιών τους που ήρθαν στη ζωή πριν λίγους μήνες. Το ευτυχες γεγονός έφερε και τη συμφιλίωση του Σάκη με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα στους καλεσμένους.

Η εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστινα Μπόμπα εντυπωσιακή με την λουλουδένια τουαλέτα της ασορτί με τα φορέματα των δίδυμων κοριτσιών. Η influencer επέλεξε φόρεμα Celia Kritharioti

Λαμπερή και η κουμπάρα Μαρινα Βερνίκου με τόνους χρυσού στο φόρεμα της.
Η μητέρα της Χριστίνας Μπόμπα και γιαγιά των μικρών κοριτσιών, ξεχώρισε με την φούξια τουαλέτα της.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία κρατώντας αγκαλιά τις κόρες του, Αριάνα και Φιλίπππα οι οποίες βαφτίστηκαν με 7 νονούς.

Νονοί τη μικρής Φιλίππα ήταν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Νονοί της μικρής Αριάνας η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Μετά τη βάπτιση, ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια με πισίνα της Μυκόνου.

Χριστίνα και Σάκη, να σας ζήσουν!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Ρέβη: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αποστόλη Τότσικα

HerNews ka

Μαρία Τζομπανάκη: “Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο”

Her News b

Instagram Stories: Έρχεται τεράστια αλλαγή!

Her News