HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 έως 25 Σεπτεμβρίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 19 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η βδομάδα θα ξεκινήσει για τα ζώδια του Κριού με αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας αλλά να ξέρετε πως θα σας δοθούν ευκαιρίες να περάσετε στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης με το ταίρι σας. Μπορείτε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο. Συγχρόνως, ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα παιδιά σας, αν έχετε .

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε τόσο δυνατοί γιατί θα καταφέρετε να πετύχετε κάτι πολύ μεγάλο. Θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες πολύ ευχάριστες μετακινήσεις αλλά και να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Θα λάβετε αρκετά ευχάριστα μηνύματα. Το μόνο που θα πρέπει στα μέσα της εβδομάδας, είναι, να ασχοληθείτε λίγο με την οικογενειά σας και να τους κάνετε κάποια χατήρια.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς τα ζώδια των Διδύμων, αυτή η εβδομάδα θα έχει κάποια έξοδα παραπάνω. Δεν ξέρω μήπως αυτά τα έξοδα έχουν να κάνουν με κάποιες μετακινήσεις που πρέπει να κάνετε. Να ξέρετε όμως, πως σε αυτές τις μετακινήσεις, θα περάσετε όμορφα και θα σας δοθούν ευκαιρίες να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Προς το τέλος της εβδομάδας εστιάστε λίγο παραπάνω στην οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσάς αγαπημένοι μου θα ασχοληθείτε στις αρχές της εβδομάδας με τον εαυτό σας. Θα κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν αλλά μην το παρατραβήξετε. Γιατί σας βλέπω να ξεφεύγετε από τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, σας βλέπω να κάνετε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να λαμβάνετε κάποια μηνύματα ευχάριστα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσάς αγαπημένοι μου λέοντες θα σας χρειαστούν κάποιες στιγμές ξεκούρασης και ανάπαυλας. Έχετε κουραστεί αρκετά και πρέπει να ξεκουραστείτε. Θα ήθελα να το κάνετε στις αρχές της εβδομάδας. Μετά μπορείτε να ξανά συνεχίσετε τους έντονους ρυθμούς σας ακάθεκτοι. Ίσως αγχωθείτε λίγο με τα οικονομικά σας αλλά στο τέλος της εβδομάδας σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με τα αδέλφια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει για εσάς με πολλές και ευχάριστες επαφές. Επαφές με πολύ φιλικά σας άτομα. Πιστεύω πως πετυχένετε ένα στόχο από κοινού και αυτό θα σας φτιάξει τη ψυχολογία. Θα νιώσετε ευτυχισμένα και καλά. Θα ήθελα μόνο εσείς του 3ου δεκαημέρου να είστε προσεχτικοί στο τι σας τάζουν… Να ψάχνετε τη παγίδα πίσω από αυτό φια να αποφύγετε απογοητεύσεις .

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Ζυγού, θα ξεκινήσει με επαγγελματικές υποχρεώσεις και παραπάνω εργασία. Θα πρέπει να το κάνετε γιατί σίγουρα θα έχετε και κάποιες οικονομικές απολαβές παραπάνω. Συγχρόνως, προς τα μέσα της εβδομάδας, θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα να περάσετε όμορφες στιγμές. Έτσι, μπορεί να φύγει από πάνω σας η κούραση των προηγούμενων ημερών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές συναντήσεις. Θα μπορέσετε να επεκταθείτε σε κάποια πράγματα που εσείς θέλετε. Θα ήθελα όμως προς τα μέσα της εβδομάδας να εργαστείτε παραπάνω. Αυτό μπορεί να σας κουράσει από τη μια αλλά από την άλλη θα μπορέσετε να βγάλετε κάποια χρήματα παραπάνω.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα αρχίσετε να έχετε κάποιες φοβίες. Πιθανόν με κάποια χειρουργική επέμβαση ή με τα κληρονομικά σας. Θα ήθελα να μην το αφήσετε να σας πάρει από κάτω και να κάνετε ένα ταξίδι που επιβάλετε να κάνετε. Προς το τέλος της εβδομάδας αρκετοί από εσάς θα πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να δουλέψετε παραπάνω. Μην το ρίξετε στη τεμπελιά.

ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές θα ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να βρείτε κάποιες λύσεις. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την οικονομική βοήθεια και στήριξη από το σύντροφο της ζωής σας ή από κάποιο συνεργάτη. Να ξέρετε όμως πως προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσετε εύκολα να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα μεταπτυχιακό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τα ζώδια του Υδροχόου, αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές θα προβληματιστεούν με την εργασία ή με θέματα διατροφής και υγείας. Να ξέρετε πως πρέπει να βρείτε λύσεις γιατί προς τα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να εστιάσετε σε γάμους ή συνεργασίες. Δεν θα έχετε άλλο χρόνο στη διαθεσή σας. Μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει και προχωράτε για το δικό σας καλό.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσάς αυτή την εβδομάδα θα σας μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τα παιδιά, η χαρά, η διασκέδαση, οι έρωτες και η καλοπέραση. Ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας εννοείται πως θα περάσετε καλά. Αλλά προς τα μέσα της εβδομάδας θα ήθελα να ασχοληθείτε και λίγο με θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Επίσης, με σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή σε θολές καταστάσεις.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Μαΐου

Her News b

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 3 έως 9 Οκτωβρίου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 έως 12 Φεβρουαρίου

HerNewskl