HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έλενα Χριστοπούλου για GNTM: “Θεωρώ ότι το παιχνίδι ξεπέρασε τους κριτές”

Έλενα Χριστοπούλου

H Έλενα Χριστοπούλου πήρε και εκείνη με τη σειρά της θέση για τη χθεσινή πρεμιέρα που έκανε το GNTM και σχολίασε τα πάντα.

Έλενα Χριστοπούλου-hernews

Στο “Πρωινό μας” η ίδια εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκεια της σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι μόδας. Η ίδια υπήρξε στο παρελθόν coach των διαγωνιζόμενων και για αυτό το λόγο και εξέφρασε τη γνώμη της, αναφέροντας πως:

Η κυρία Τίτσα που πήγε εκεί και βγήκε με μαγιό στην ελληνική τηλεόραση, τη βρήκα πολύ γενναία και πραγματικά θερμά συγχαρητήρια.

Τα κορίτσια βγαίνουν σε αυτή την πασαρέλα πάρα πολλά χρόνια με μαγιό και για μένα είναι κάτι το οποίο έχουμε δει πάρα πολλές φορές, δεν μου κάνει εντύπωση. Αυτό που έχω να πω εγώ για εχθές, που το είδα με ζάπινγκ φυσικά, είναι ότι θεωρώ ότι το παιχνίδι ξεπέρασε τους κριτές.

 Έλενα Χριστοπούλου

Δηλαδή, εγώ σαν coach που ήμουν εκεί δύο χρόνια, δεν μπορούσα να πω και να κρίνω τι θα φέρουν οι κριτές σε εμένα ως coach και μάνατζερ για να προχωρήσω τα παιδιά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση το τι κάνανε οι κριτές. Θεωρώ όμως ότι η τηλεόραση ξεπέρασε αυτό το ρόλο που όφειλαν να έχουν”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Οι Influencer τον μισό χρόνο κάνουν μπάνια στη Μύκονο. Ποτέ δουλεύουν;

Her News

Σμαράγδα Καρύδη: «Πιστεύω ότι αδικήθηκα από τον εαυτό μου»

Her News

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Όλη μου η ζωή ήταν μια σεξουαλική παρενόχληση, έχω πετάξει καρέκλες στο κεφάλι παραγωγού»

Her News