HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεονώρα Μελέτη: Θέλω τον ελάχιστο χρόνο που έχω να τον περάσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του MEGA, «MEGA Καλημέρα», Ελεονώρα Μελέτη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για την επαγγελματική της συνεργασία με τον σύζυγό της και την προσωπική της ζωή. Μίλησε για τη συνεργασία με τον σύζυγό της και τη σχέση με την κόρη της.

«Ξεκίνησε τυχαία»

«Πολύ κόσμο ξάφνιασε το εξώφυλλο με τον Θοδωρή. Από μένα το περιμένεις, από τον Θοδωρή όχι. Αν δεν είχαμε να μιλήσουμε για τη δουλειά μας, δεν ξέρω αν θα μας βλέπατε μαζί. Ήταν μια φωτογράφηση για να επικοινωνήσω ένα νέο επαγγελματικό βήμα και μια συνεργασία, όχι μια οικογενειακή φωτογράφηση».

Η συνεργασία της Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη ξεκίνησε τυχαία.

«Έχουμε πολλά κοινά, μοιάζουμε στο βάθος αλλά εκδηλωνόμαστε διαφορετικά. Στη δουλειά δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε. Πήρα ένα κείμενο το οποίο μου παρέδωσε, μου έβαλε deadline, του είπα να κρατήσει το παιδί, αφοσιώθηκα, μετάφρασα το κείμενο, το παρέδωσα».

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Η Ελεονώρα Μελέτη συμπλήρωσε:

«Έψαχνε να βρει ένα έργο φρέσκο που να μην έχει ξανανεβεί στο ελληνικό θέατρο. Του είπα ‘θέλω να δεις μια ταινία’, του έβαλα το ‘Τέλειοι Ξένοι’. Του άρεσε, του είπα ότι θα ήταν ωραίο έργο, πήρε τα δικαιώματα και το κάναμε. Ξεκίνησε χαλαρά, δεν ξέραμε ότι θα καταλήξει εκεί».

Η σχέση της Ελεονώρα Μελέτη με την κόρη της

Με την τηλεόραση και τη νέα επαγγελματική ενασχόληση, ο χρόνος που απομένει είναι περιορισμένος.

«Θέλει πρόγραμμα, αν μου το διαταράξεις ταράζομαι γιατί μετά δεν βγαίνει. Θέλει αυτοπειθαρχία. Ξεφεύγω, αλλά επειδή αποσυντονίζομαι ξέρω ότι το κόστος είναι μεγαλύτερο από το να μην το κάνω. Βάζω στόχους, έναν με δύο τον χρόνο, και λέω ότι θέλω να τους πετύχω. Όμως δεν έχει σημασία αν θα τους πέτυχω ή όχι. Η ικανοποίηση του να κυνηγάς έναν στόχο είναι το ίδιο δυνατή ακόμα και αν δεν τον πετύχεις».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη είπε ότι περνά ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, ενώ έχει βγάλει από τη ζωή της πράγματα που δεν τη «γεμίζουν».

«Θέλω τον ελάχιστο χρόνο που έχω να τον περάσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στηβ Μιλάτος: “Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία θα λάμψει στο τέλος πραγματικά”

Her News b

Νεφέλη Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν είναι αλήθεια ότι έδειξε το μόριό του, πρέπει να τον δει γιατρός»

HerNews ka

Φεύγει από την πρωινή ζώνη η Φαίη Σκορδά; Όλο το παρασκήνιο

Her News