HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η «Στέλλα» και ο «Σωτήρης» θυμούνται ιστορίες από την σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης αναβιώνουν την τελευταία σκηνή της αγαπημένης σειράς «Είσαι το ταίρι μου».

«Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολίτικος μηχανικός», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης στην Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλία μου», αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Ρώτησα τον Αλέξη πως να καθίσω στην μηχανή και μου απάντησε ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα, μονό να τον αγαπάω. Σε απόδραση από τα γυρίσματα για μπάνιο έκανα την άνετη και ο Αλέξης μου λέει: “τι; θα βάλουμε μαγιό;”».

Οι ηθοποιοί της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» αποκάλυψαν πως όταν έκαναν γυρίσματα καλοκαιριού μέσα στο καταχείμωνο τους έδιναν παγάκια για να μη φαίνεται το χνότο τους από το κρύο, ενώ χαραγμένες θα τους μείνουν οι αντιδράσεις τον θαυμαστριών του Αλέξη Γεωργούλη, οι οποίες φώναζαν το όνομά του και κρέμονταν από τα παράθυρα.

«’Οταν έμεινες σπίτι μου σε πήραν χαμπάρι και την επομένη η πόρτα μου είχε γεμίσει σημειωματάκια», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν στην παράλια όταν έπρεπε να φάω βραστά αυγά. Νόμιζα θα βγω με αναφυλαξία!», συμπλήρωσε γελώντας η τηλεοπτική «Στέλλα».

«Ήταν από τα πιο ευχάριστα και χαλαρά γυρίσματα που έχω κάνει εξαιτίας σου», απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Στο “Σωτήρη σε πειράξανε;” όσο χόρευα με νάζι, έφυγε το παπούτσι και μου ήρθε στο κεφάλι», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» δήλωσαν πως όλο αυτό που ζουν με την σειρά είναι βαθιά συγκινητικό και αληθινό.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χάρης Ρώμας: Το πικρόχολο σχόλιο για τα κιλά του και η ενασχόληση με την πολιτική

Her News

Σάσα Μπάστα: «Πήρα 5,5 κιλά στην εγκυμοσύνη και μου έλεγαν “ντροπή σου που δεν πήρες 20″»

Her News b

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν θα μπορούσα να κάνω σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, μου αρέσουν περισσότεροι οι γυναίκες»

HerNews ka