HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Βασίλης Ζούλιας: «Οι γυναίκες στα 90s είχαν σωστές αναλογίες, δεν ήταν κρεμάστρες, όπως σήμερα»

O επιτυχημένος σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην «Ελένη» για τις επιτυχημένες συνεργασίες του στο εξωτερικό και τα πρότυπα ομορφιάς στο χώρο της μόδας.

O σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας μιλάει για τα γυναίκεια πρότυπα που άλλαξαν μέσα στις δεκαετίες, τις μούσες του, τις τάσεις της μόδας σήμερα και αναφέρεται στις συνεργασίες του με το Νetflix για τις σειρές Εmily in Paris και Glamorous με την Kim Cattrall .

«Στο χώρο που είναι το ατελιέ μου σήμερα, έμενε κάποτε η Μελίνα Μερκούρη» ανέφερε ο σχεδιαστής και συνέχισε «υπάρχει η ενέργεια της Μελίνας εδώ».

Αναφορικά από πού προέρχεται η έμπνευση για τις δημιουργίες του σχολίασε ότι «η έμπνευση είναι ωραίο να έρχεται από γυναίκες που έχουν αφήσει το στίγμα τους» και συγκεκριμένα αναφέρθηκε και στην Ελένη δηλώνοντας ο Βασίλης Ζούλιας ότι «η Ελένη Μενεγάκη είναι έμπνευση για το χρώμα φούξια».

Για τις συνεργασίες που έχει συνάψει στην μακροχρόνια πορεία του ο Βασίλης Ζούλιας αναφέρει «έχω συνεργαστεί με όλα τα μοντέλα που υπάρχουν, η δεκαετία του ‘90 δημιούργησε μοντέλα σταρ».

Στα πρότυπα ομορφιάς που επικρατούν σήμερα ο σχεδιαστής εξέφρασε την άποψή του και υποστήριξε «οι γυναίκες στα 90s είχαν σωστές αναλογίες και δεν ήταν κρεμάστρες όπως είναι σήμερα».

Αναφορικά με την ποικιλομορφία που έχει αρχίσει να επικρατεί στο χώρο της μόδας σημείωσε ο Βασίλης Ζούλιας:

«Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ χρησιμοποιούσε άντρες να φοράνε τακουνιά και plus size μοντέλα από τότε» και μας θύμισε  ότι πριν δέκα χρόνια περπάτησε για πασαρέλα του, η μητέρα της Χριστίνας Πολίτη πριν ξεκινήσει η τάση για τα γηραιότερα μοντέλα.

Σχετικά με το ποια μοντέλα από την Ελλάδα έχουν κάνει πραγματικά διεθνή καριέρα ο κος Ζούλιας απάντησε ότι:

«Η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει πραγματική διεθνή καριέρα. Την Βίκυ την έχει αγγίξει με τα χέρια του ο Υβ Σεν Λοράν και ο Φερρέ. Επιπλέον η Έλενα Κουντουρά έχει κάνει διεθνή καριέρα τόσο μεγάλη όσο καμία».

«Η σειρά Emily in Paris ήταν μια καταπληκτική στιγμή για εμάς, ξαφνικά μπήκαν χιλιάδες γυναίκες από όλο τον κόσμο στο e-shop μας με το που ξεκίνησε η σειρά»

Ενώ μιλώντας στην κάμερα της Ελένης για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αποκάλυψε και την νέα συνεργασία με την Πατρίτσια Φίλντ:  «Έλαβα ένα mail από την Πατρίτσια Φίλντ για να ετοιμάσω ρούχα για την Kim Cattrall και την καινούργια της σειρά Glamorous»

«Είναι όμορφο να αναγνωρίζεται η δουλειά σου και στο εξωτερικό», παραδέχθηκε ο επιτυχημένος σχεδιαστής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Κικίλιας: «Θεωρώ ότι αν ακούγαμε περισσότερο τις γυναίκες ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος»

HerNews ka

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή: «Όταν ξύπνησα από το χειρουργείο δεν αισθανόμουν το σώμα μου»

HerNews ka

“DONATE HAIR – DONATE LOVE”: Ο μοναδικός οργανισμός Δωρεάς Μαλλιών για παιδιά

Her News b