HerNews.gr
Beauty

Βίκυ Καγιά: Tα 2 εντυπωσιακά χτενίσματα που επέλεξε για την πρεμιέρα του GNTM5

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο GNTM5 και στο γνώριμο και αγαπημένο πλατό του reality μοντέλων.

Η επιστροφή από μόνη της συνιστά ιδιαίτερο γεγονός για τους fans του reality, αλλά εννοείται πως η εν λόγω επιστροφή συνδυάστηκε με τα κατάλληλα ρούχα και μαλλιά. Η Βίκυ Καγιά δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο τόσο με τα σχόλιά της, όσο και με την εμφάνισή της. Αυτό, ωστόσο, που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν τα μαλλιά της και τα δύο χτενίσματα που δοκίμασε.

Τα δύο χτενίσματα που δοκίμασε η Βίκυ Καγιά στην πρεμιέρα του GNTM5

Βίκυ Καγιά: Tα 2 εντυπωσιακά χτενίσματα που επέλεξε για την πρεμιέρα του GNTM5Το πρώτο χτένισμα που επέλεξε το συνδύασε με αρκετά και διαφορετικά mini φορέματα στο ίδιο στυλ το ένα με το άλλο.

Το συγκεκριμένο καρέ ήταν μια τέλεια επιλογή κάνοντάς την ιδιαίτερα chic, λαμπερή και όμορφη το βράδυ της πρεμιέρας. Το μακρύ καρέ της πηγαίνει πολύ και είναι μια αγαπημένη και άνετη επιλογή τόσο για πρωινές, όσο και για τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Ενώ, είναι τρομερή επιλογή τόσο για ίσια, όσο και για σπαστά μαλλιά. Η Βίκυ Καγιά επέλεξε να προσθέσει στο μακρύ καρέ της ανέμελους και ελευθέρους κυματισμούς για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα και επιπλέον όγκο. Το αποτέλεσμα αυτό είναι πολύ σέξι, άνετο και ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σίγουρα σε όλες τις γυναίκες.

Βίκυ Καγιά: Tα 2 εντυπωσιακά χτενίσματα που επέλεξε για την πρεμιέρα του GNTM5Επιπλέον, το look αυτό το απογειώνουν οι αφέλειες που έχει κόψει και αγκαλιάζουν το πρόσωπό της φτάνοντας μέχρι τα μάτια της. Οι αφέλειες τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όπως είναι τα μάτια και τα ζυγωματικά της, γλυκαίνοντάς την.

Βίκυ Καγιά: Tα 2 εντυπωσιακά χτενίσματα που επέλεξε για την πρεμιέρα του GNTM5Το δεύτερο χτένισμα που επέλεξε η Βίκυ Καγιά λίγο πριν το τέλος του πρώτου επεισοδίου ήταν αρκετά διαφορετικό, αλλά το ίδιο chic και elegant με το πρώτο.

 

Θα λέγαμε, ωστόσο, πως είναι πιο κατάλληλο για βραδινές εμφανίσεις, ενώ το πρώτο μια τέλεια επιλογή, τόσο για το πρωί, όσο και για το βράδυ.

Η Βίκυ Καγιά, ειδικότερα, μάζεψε τα μαλλιά της σε κότσο. Ο συγκεκριμένος κότσος ήταν αρκετά χαμηλός στη βάση του αυχένα της και ιδιαίτερα λείος και λαμπερός. Αδιαμφισβήτητα, αυτό το χτένισμα το αγαπάει πολύ, όπως μπορούμε να δούμε και στη συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσίευσε πριν κάποιες μέρες από τα γυρίσματα του reality μοντέλων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Dakota Johnson: Είναι αγνώριστη και πιο rock από ποτέ

HerNewskl

Αμυγδαλέλαιο για το πρόσωπο: Όλες οι χρήσεις και τα οφέλη

HerNews ka

Πως να καταλάβετε εάν λούζετε αρκετά συχνά τα μαλλιά σας

HerNews ka