HerNews.gr
Beauty

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το απόλυτo χτένισμα για όσες βαφτίζετε το μωρό σας

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βάφτισαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους σε μια πολύ συγκινητική και όμορφη τελετή. Ωστόσο, εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα και νομίζουμε πως πρέπει να συζητήσουμε αρκετά για την εμφάνισή της, ήταν η πανέμορφη και λαμπερή Χριστίνα Μπόμπα.

Η βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών, της Αριάνας και της Φιλίππας, έλαβε χώρα το Σάββατο σε μια μικρή, παραθαλάσσια εκκλησία στον Πλατύ Γιαλό, στην αγαπημένη και διάσημη παραλία της Μυκόνου. Η διακόσμηση της εκκλησίας, οι ενδυματολογικές επιλογές των καλεσμένων και των γονιών και γενικότερα ολόκληρη η αίσθηση που απέπνεε η βάφτιση των κοριτσιών ήταν παραμυθένια και σίγουρα δε θα την ξεχάσουν εύκολα οι καλεσμένοι και οι γονείς.

Πώς εμφανίστηκε η Χριστίνα Μπόμπα στη βάφτιση των κοριτσιών της;

Η Χριστίνα Μπόμπα έκοψε την ανάσα με την εμφάνισή της.

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το απόλυτο χτένισμα, ιδανικό για όσες βαφτίζετε το μωρό σας

Επέλεξε ένα πραγματικά εντυπωσιακό see through μακρύ, ροζ φόρεμα με λεπτομέρειες από την Celia Kritharioti. Οι λεπτομέρειες αυτές, ωστόσο, έκαναν τη διαφορά. Πάνω το φόρεμά της είχε πολλά στρας και μικρά λουλουδάκια, ενώ στο τελείωμά του είχε φτερά. Ενώ, και τα φορέματα των κοριτσιών είχαν παρόμοιες λεπτομέρειες, κάνοντας μαμά και κόρες να είναι απόλυτα ταιριαστές.

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το απόλυτο χτένισμα, ιδανικό για όσες βαφτίζετε το μωρό σας

Επιπλέον, πέρα από το φόρεμα το χτένισμα έκλεψε τις εντυπώσεις επίσης. Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε για τα μαλλιά της μια χαλαρή γαλλική πλεξούδα, με ελεύθερες τούφες να ανεμίζουν περιμετρικά. Τα μακριά μαλλιά της ευνόησαν το συγκεκριμένο χτένισμα και έδωσαν μια ακόμα πιο ρομαντική και ιδιαίτερα διάσταση. Η μαμά-Χριστίνα ήταν σα νεράιδα με το φλοράλ φόρεμα και τη χαλαρή γαλλική.

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το απόλυτο χτένισμα, ιδανικό για όσες βαφτίζετε το μωρό σας

Αλλά υπήρχε μια λεπτομέρεια που πραγματικά έκανε τη διαφορά στο χτένισμά της. Πάνω στην πλεξούδα της υπήρχαν πολλά μικρά, ροζ λουλουδάκια, τα οποία ήταν σχεδόν ίδια με αυτά που υπήρχαν πάνω στο φόρεμα το δικό της και των κοριτσιών της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τριχόπτωση: Τρόποι αντιμετώπισης στην εμμηνόπαυση

Her News

Matoula Clinic: Ποιες είναι οι κατάλληλες αντιγηραντικές θεραπείες που προτείνουμε λίγο πριν τις γιορτές;

HerNewskl

Ξέμεινες στην πόλη; Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις το τέλειο μαυρισμένο δέρμα

HerNews ka