HerNews.gr
DECORNEWS

«Έπιπλα Χατζάκης»: Όταν το έπιπλο… ικανοποιεί τις αισθήσεις!

«Έπιπλο» μια τόσο απλή και συνάμα σύνθετη λέξη που πίσω της κρύβει όλη την παραδοσιακή τέχνη αιώνων, το μεράκι των ανθρώπων που με κέφι και πολυετή πείρα δημιουργούν αριστουργήματα. Τα «Έπιπλα Χατζάκης» στο Νέο Ψυχικό, ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους.

Με την σύγχρονη τεχνολογία που βοηθάει στην άριστη ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design που τα κάνει πρακτικά, καλαίσθητα και πραγματικά έργα τέχνης. Το έπιπλο βάση ορισμού, είναι κάτι που μας διευκολύνει στην καθημερινή μας ζωή, αλλά και ταυτόχρονα ικανοποιεί τις αισθήσεις μας. 

Η εταιρία «Έπιπλα Χατζάκης» δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του επίπλου και των στρωμάτων από το 1976. Το κύριο μέλημά της είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη και η ικανοποίηση ακόμα και των πιο εξειδικευμένων απαιτήσεων του.

Στην πολύχρονη εμπορική παρουσία της, μεταφέρει την οικογενειακή δομή που αποτελεί τη βάση της επιτυχούς λειτουργίας της εταιρίας στη συνεργασία με τους προμηθευτές και τους πελάτες και παρέχει αξιόπιστα και διαχρονικά προϊόντα, στις πιο οικονομικές και συμφέρουσες τιμές.

Ιδιαίτερα στις δυσμενείς τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, η συνέπεια επί 46 έτη στις αρχές της αξιοπιστίας, της ποιότητας, της συνεργασίας, αποτελεί την εγγύηση για την πορεία της εταιρίας «Έπιπλα Χατζάκης» προς το μέλλον.

Η συλλογή έχει εμπλουτιστεί και συνεχώς ανανεώνεται ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της διεθνούς αγοράς.

Η συνταγή της εταιρίας είναι απλή: όμορφα έπιπλα, ποιοτικά και λειτουργικά, κατασκευασμένα με υλικά υψηλών προδιαγραφών που τα προσφέρει σε εσας στις χαμηλότερες τιμές.

Όραμα της εταιρίας «Έπιπλα Χατζάκης» είναι να βρίσκεται σε κάθε σπίτι… βελτιώνοντας την καθημερινότητα σας και προσφέροντας καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στέκεται υπεύθυνα στο πλευρό των καταναλωτών, δουλεύοντας με μεράκι και χαμόγελο, για να εξασφαλίσει ποιοτικές επιλογές επίπλων, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο τα θεμέλια για μία σταθερή σχέση εμπιστοσύνης.

«Έπιπλα Χατζάκης»

Γεωργίου Βλάχου 63 , Νέο Ψυχικό , Αθήνα
210 6716355

https://epiplaxatzakis.gr/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/epiplaxatzakis/?hl=el
FACEBOOK: https://www.facebook.com/epiplaxatzakis/

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cavalli: Ανακοίνωσε τη δημιουργία μνημιακού πύργου στο Ντουμπάι

Her News

Σκανδιναβικές χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για να δημιουργήσετε ένα ανανεωμένο και κομψά γιορτινό σπίτι

HerNews ka

5 λαχανικά που μπορείτε να φυτέψετε τον Φεβρουάριο

HerNews ka