HerNews.gr
Beauty

FAME: To νέο γυναικείο άρωμα από τον οίκο Paco Rabanne

Παιχνιδιάρικο, αισθησιακό,  ακαταμάχητα Παριζιάνικο & εμβληματικό. Αυτό είναι το FAME, το νέο πολυπόθητο άρωμα του  Οίκου Paco Rabanne.

Με μούσα την Αμερικανίδα ηθοποιό Elle Fanning, το νέο άρωμα FAME του Οίκου Paco Rabanne ενσαρκώνει τη γυναίκα του σήμερα. Εκθαμβωτική, με αυτοπεποίθηση και πολύπλευρη, όπως και οι εμβληματικές μούσες του διάσημου σχεδιαστή μόδας, που ήταν μοντέρνες και ταυτόχρονα διαχρονικές. 

FAME

Γυναίκες-είδωλα, που χάραξαν τον δρόμο σε μια νέα εποχή θηλυκότητας και διαχρονικού στυλ, όπως η Jane Fonda στο “Barbarella”, η Audrey Hepburn στο “Two for the Road”, η Brigitte Bardot και η Françoise Hardy. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μούσες του Οίκου που φόρεσαν και ανέδειξαν το πρωτοποριακό chainmail φόρεμα του διάσημου σχεδιαστή. 

Κι ερχόμαστε στο σήμερα για να γιορτάσουμε τη σύγχρονη δημιουργική γυναίκα, με ένα πρωτοποριακό, χαρακτηριστικά θηλυκό άρωμα που εσωκλείεται σε ένα μοντέρνο μπουκάλι, εμπνευσμένο από τα εμβληματικά σχέδια του Paco Rabanne. 

Το στυλ που καθιέρωσε τον Paco Rabanne

Ο Paco Rabanne πραγματοποίησε το ντεπούτο του στο Παρίσι το 1966, παρουσιάζοντας τη συλλογή του, με τίτλο «Manifesto: Δώδεκα φορέματα από σύγχρονα υλικά που δε μπορούν να φορεθούν…». Μεταλλικό mesh, μεταλλικά κομμάτια και αντισυμβατικά υλικά, χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία φουτουριστικών σιλουετών με κίνηση και χάρη. Οι πρωτοποριακές avant-garde δημιουργίες του σχεδιαστή, αμφισβήτησαν τους μέχρι τότε κλασικούς ενδυματολογικούς κώδικες, εξερευνώντας και διευρύνοντας τα δεδομένα της ριζοσπαστικής χειροτεχνίας όπως αυτά ήταν γνωστά την εποχή εκείνη.

 FAME

Με όλα αυτά τα στοιχεία ο Paco Rabanne «σφυρηλάτησε» ένα επαναστατικό και άκρως μοντέρνο όραμα για τη γυναικεία σιλουέτα, που ο Οίκος συνεχίζει να εξυμνεί ακόμα και σήμερα με τις δημιουργίες του Julien Dossena, καλλιτεχνικού διευθυντή από το 2013. Ο Dossena γεφύρωσε το γεμάτο ιστορία παρελθόν του Οίκου με το σύγχρονο παρόν, δημιουργώντας key items όπως την περιβόητη chainmail τσάντα το 1969, το φουτουριστικό μίνι φόρεμα-πανοπλία με τις χαρακτηριστικές ασημένιες πλάκες καθώς και τη σειρά κοσμημάτων XL Link. 

FAME

Στο FAME, τα εμβληματικά items του Οίκου αποκτούν μια νέα, λαμπερή, διάσταση με ένα προηγμένο, αισθησιακό άρωμα, σε ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό μπουκάλι που ξεχωρίζει. 

FAME: Ένα iconic μπουκάλι, αντικείμενο πόθου

 To μπουκάλι, με το έντονο και πρωτοποριακό design, ενσαρκώνει το φουτουριστικό στυλ που καθιέρωσε ο διάσημος Οίκος.

Σχεδιασμός πολύτιμος όσο ένα κόσμημα, πολυπόθητος όσο και η chainmail τσάντα του 1969 και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικος όπως το διαχρονικό chainmail φόρεμα του Οίκου, που έχουν αναδείξει οι εκθαμβωτικές μούσες του Paco Rabanne. 

FAME

Γιατί το FAME, δεν θα μπορούσε παρά να είναι γένος «θηλυκού». 

Σχεδιασμένο με την τεχνική – σήμα κατατεθέν του Paco Rabanne, το FAME αναδεικνύει το διάσημο chain mail φόρεμα του Οίκου, αποτελούμενο από πολλαπλά μεταλλικά συμπλέγματα μικρών πλακιδίων και φυσικά το απόλυτο αξεσουάρ μιας σταρ, ένα ζευγάρι μαύρα cat-eye γυαλιά ηλίου. 

Νεότερα Άρθρα

Μανδελικό οξύ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μείωση των λεπτών γραμμών

HerNewskl

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ κρέμας ματιών, τζελ και μάσκας;

Her News

Kylie Jenner: Τόλμησε το αγαπημένο μανικιούρ της Hailey Bieber!

HerNewskl