HerNews.gr
Συνταγές

Συνταγή: Η Εύη Κατσιώνη μαγειρεύει Λαχανόρυζο με λευκό & κόκκινο λάχανο και μήλο

Μια γευστική συνταγή που θα λατρέψετε είναι το Λαχανόρυζο με λευκό & κόκκινο λάχανο και μήλο. Η μαγείρισσα Εύη Κατσιώνη μοιράζεται μαζί μας ακόμα μια ξεχωριστή συνταγή της.

Υλικά για το Λαχανόρυζο

1/4 λάχανο κόκκινο

1/4 λάχανο λευκό

2 κρεμμύδια λεπτές φέτες

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 μικρό μήλο μικρά καρέ

200γρ ρύζι γλασέ ή Καρολίνα

1 λίτρο νερό χλιαρό

1/2 φλιτζάνι καφέ λάδι

1/2 μτ μαϊντανό

Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής για το Λαχανόρυζο:

Κόβουμε τα λάχανα λεπτές φέτες και τα κρεμμύδια. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το μισό λάδι, καβουρδίζουμε το κρεμμύδι μετά προσθέτουμε το σκόρδο και μετά προσθέτουμε το κόκκινο και λευκό λάχανο.
Τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά και τα ανακατεύουμε να μαραθούν. Τότε βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε το νερό και μόλις πάρει βράσει ρίχνουμε το ρύζι. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 20′ περίπου να βράσει το ρύζι.
Το βγάζουμε από την φωτιά διορθώνουμε αλάτι και ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Σερβίρουμε με πολύ ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο και χοντροκομμένο πιπέρι.

Καλή σας όρεξη!

Για περισσότερες συνταγές στο:

YouTube / Instagram Cooking Stories

& Instagram: o_cafenes_tou_giorgi

Cooking Stories No2: Η Εύη Κατσιώνη μαγειρεύει πίτα με κρεμμύδια, ντοματίνια, φέτα και μείγμα “Ασπέτσας” – Video

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπακαλιάρος με κουρκούτι φάβας: Η πρόταση του Chef Μιχαήλ Ζάχαρη

Her News b

Συνταγή: Αφράτα ντόνατς με σοκολάτα, που θα λατρέψεις

Her News

Λιγκουίνι με κιμά θαλασσινών

Her News b

Leave a Comment