HerNews.gr
Σχέσεις

Hardballing: Η νέα τάση στο dating που σας γλιτώνει από τους μη συναισθηματικά διαθέσιμους!

H αρχή μιας σχέσης φαίνεται πάντα ιδανική και ονειρεμένη, αλλά ο φόβος του αν θα καταλήξει σε κάτι πιο σοβαρό δε θα υπάρχει χάρη στο hardballing.

Αν αναρωτιέστε και εσείς μετά από τα πρώτα ραντεβού πώς σας βλέπει ο άλλος και αν θα χαρακτηριστεί ghosting ή gaslighting, δε θέλετε να δείξετε ολοφάνερα τις προθέσεις σας.

Hardballing

Τι είναι όμως το hardballing;

Ο συγκεκριμένος όρος είναι επινόηση της Logan Ury, διευθύντρια επιστήμης σχέσεων στην Hinge  αναφέρεται στο πόσο ξεκάθαρες είστε με τις προθέσεις σας. Τι σημαίνει αυτό; Καλό θα ήταν για τη δική σας ψυχική υγεία να δείχνετε εξαρχης αν αναζητάτε κάτι πιο σοβαρο. Έτσι, σύμφωνα με το hardballing πρέπει να εκφράζεστε χωρίς δεύτερες σκέψεις για αυτό που θέλετε. Δε μπορείτε να χάνετε άλλο χρονο με έναν άνθρωπο που δεν ψάχνετε τη δεδομένη στιγμή τα ίδια πράγματα.

Αν κάνετε υποθέσεις, απλώς υποφέρετε μέσα σας. 

Η Generation Z είναι η γενιά του TikTok, η γενιά που δέχθηκε και ενστερνίστηκε το συγκεκριμένο relationship trend και μέσω του περιεχόμενου τους στα social media το επιβεβαίωσαν! 

Hardballing

Πριν αποφασίσετε να εκφράσετε ανοιχτά τα “θέλω” σας στον άνθρωπο που βγαίνετε, πρώτα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας τι είναι αυτό που θέλετε. Είστε καλά με τον εαυτό σας; Ψάχνετε κάτι σοβαρό ή δεν είστε ακόμη έτοιμες;

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πόσο ρόλο παίζει τελικά η διαφορά ηλικίας σε μια σχέση;

Her News

Ρομαντικές ιδέες για καλοκαιρινά ραντεβού

Her News

Πώς να σταματήσετε να τσακώνεστε με τον σύντροφο σας

Her News