HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Ραμόνα Βλαντή: «Σοφία Χατζηπαντελή; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!»

Ραμόνα Βλαντή

Μία αφοπλιστική συνέντευξη έδωσε η Ραμόνα Βλαντή στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για τη σχέση που έχει με τις κόρες της. «Ως μαμά είμαι στοργική, «Τσαουσέσκου» αυστηρή. η μικρή μου κόρη μου παίρνει όλα τα πράγματα, η μεγάλη θεωρεί ότι δεν έχω στυλ».

Αν και η Ραμόνα Βλαντή έχει καθιερωθεί στη συνείδησή μας ως ένα από τα κορυφαία fashion icons της χώρας μας, η ίδια δηλώνει πως δεν είχε πάντα αυτοπεποίθηση. «Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Είχα ανασφάλειες για τους μαύρους κύκλους, τα γόνατα μου…».

Εκτός από στυλιστικό είδωλο, ο κόσμος την λατρεύει επειδή δεν διστάζει να πει την γνώμη της. Η Ραμόνα Βλαντή αναφέρθηκε και στην κριτική επιτροπή του GNTM.

«Η Έλενα Γαλύφα πήρε θέση δημοσιογράφου στο GNTM, δεν υπήρξε σε αυτό το χώρο, ούτε πέρασε από έξω. Influencer  δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό, πατάτες και κρεμμύδια στο Instagram. Σοφία Χατζηπαντελη; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις», είπε.

Ραμόνα Βλαντή

Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου. «Δεν άφησε τίποτα. Άοσμη. Δεν είμαστε όλοι τηλεοπτικοί», δήλωσε.

Η Ραμόνα Βλαντή θεωρεί ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταιριάζει στο «My Style Rocks, ενώ είπε πως από τις παρουσιαστριες το 99% είναι κακοντυμένες, με την ίδια να σχολιάζει πως «αντί για πρωινό έχουμε μπουζούκια πρωί πρωί!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Κρεμλίδου: “Είμαι γεννημένη για να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία”

Her News b

Αλέξανδρος Γκιννής: «Από μικρός ήθελα να αγωνίζομαι για την Ελλάδα»

Her News

“Work In Tech”: 699 γυναίκες εκπαιδεύονται στον χώρο του ΙΤ support!

Her News