HerNews.gr
Rainbow

Χώρισε ο Θάνος Δημάδης με τον σύζυγο του μετά από 8 χρόνια γάμου

Ο Θάνος Δημάδης χώρισε με τον σύζυγό του ο δημοσιογράφος μετά από 8 χρόνια γάμου. «Ας τον ονομάσουμε επίλογο», γράφει στα social media ο δημοσιογράφος για τον χωρισμό του από τον σύζυγό του, Ερικ.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης  δεν είχε ποτέ δημοσιοποιήσει τον γάμο του και για πρώτη φορά, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρεται στον πρώην πλέον σύζυγό του, ο οποίος, όπως λέει, πάντα παραπονιόταν ότι δεν κοινοποιούσε φωτογραφίες τους δημόσια.

Στην ανάρτηση του ο Θάνος Δημάδης αναφέρει:

Ας τον ονομάσουμε “επίλογο”!
Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια γάμου, είμαστε ευτυχισμένα διαζευγμένοι και έτοιμοι να περάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, μοιραστήκαμε τη ζωή μας με σκαμπανεβάσματα, χαμηλά και ψηλά, πάντα με σεβασμό. Ανοίξαμε το κεφάλαιο της κοινής μας ζωής με αξιοπρέπεια και το κλείσαμε με την ίδια αξιοπρέπεια.
Μπήκαμε σε αυτόν τον γάμο με την έννοια του να δίνουμε παρά να παίρνουμε. Κι όταν ένας γάμος ξεκινά με την προϋπόθεση ότι θα δώσεις και δεν θα πάρεις, τότε το διαζύγιο, αν συμβεί/όταν συμβεί, γίνεται μια διαδικασία προετοιμασίας για το επόμενο βήμα στη ζωή και των δύο, αντί για πεδίο αντιπαλότητας.

Ο Έρικ πάντα παραπονιόταν σε μένα ότι δεν κοινοποιούσα φωτογραφίες μας δημόσια.
Η ιδιωτική μου φύση μέ έκανε πάντα να προτιμώ να κρατάω τις προσωπικές μου στιγμές και αναμνήσεις για τον εαυτό μου και για εκείνους με τους οποίους τις μοιράζομαι.
Ποτέ δεν ήμουν της υπερέκθεσης της προσωπικής μου ζωής στη δημόσια/ηλεκτρονική σφαίρα. Είναι πάντα καλύτερο να αφήνετε τη στιγμή να περάσει και να τη μοιράζεστε με άλλους αφού αυτή η στιγμή περάσει.
Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστώ μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας τα τελευταία έντεκα χρόνια.

Οι άνθρωποι αναπόφευκτα θα ανακαλύψουν νέες ανάγκες και προσδοκίες, θα θέτουν νέες προτεραιότητες και θα ονειρεύονται το μέλλον διαφορετικά καθώς μεγαλώνουν. Η ιστορία της ζωής μας μοιάζει με ένα βιβλίο, ένα κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο ξεκινά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σιγκαπούρη: Καταργεί νόμο που ποινικοποιεί τη σεξουαλική επαφή μεταξύ ανδρών

Her News

Γιώργος Καπουτζίδης: “Πες με “αδερφή”, αφού το λέω εγώ για τον εαυτό μου. Άρα και να μου το πεις τι θα πάθω;”

HerNewskl

Billie Eilish: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι «έλκεται σωματικά» από τις γυναίκες

HerNews ka