HerNews.gr
Beauty

Platinum blonde: 4 τρόποί να διατηρήσετε το χρώμα και να μην ξεθωριάσει!

 Η βαφή των μαλλιών σας σε οποιοδήποτε χρώμα είναι μια δέσμευση ειδικά σε platinum blonde. Yπάρχει μια συγκεκριμένη απόχρωση που ίσως να έχει μια παραπάνω δυσκολία και αυτό είναι το πλατινέ ξανθό. Το πλατινέ ξανθό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δύσκολα χρώματα μαλλιών για να επιτευχθεί, ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα απίστευτα chic χρώμα μαλλιών και ένα που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Πλατινέ ξανθό: 4 tips συντήρησης που πρέπει να γνωρίζετε πριν το επιλέξετε

Εάν σκέφτεστε να βάψετε τα μαλλιά σας σε πλατινέ ξανθό, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το πλατινέ ξανθό ανάλογα με το βασική σας απόχρωση; Πώς να διατηρήσετε την απόχρωση αυτή στο σπίτι; Ποιες συμβουλές να ακολουθήσετε για να διασφαλίσετε ότι τα μαλλιά σας θα παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο υγιή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Τι είναι το πλατινέ ξανθό;

Πλατινέ ξανθό: 4 tips συντήρησης που πρέπει να γνωρίζετε πριν το επιλέξετε

Το platinum blonde  είναι το πιο καθαρό ξανθό που μπορείτε να αποκτήσετε, αφού δεν υπάρχουν κίτρινοι υποτόνοι. Είναι μια αρκετά φωτεινή απόχρωση και αρκετά κρεμώδης. Όταν προσπαθείτε να σκεφτείτε αυτήν την ξανθιά απόχρωση, σκεφτείτε τη Gigi Hadid, τη Lady Gaga, τη Cara Delevingne, τη Zoë Kravitz και την Kim Kardashian.

Πλατινέ ξανθό: 4 tips συντήρησης που πρέπει να γνωρίζετε πριν το επιλέξετε

Πώς κάνετε το πλατινέ ξανθό;

Για να δημιουργήσετε την κατάλληλη απόχρωση και το πιο πετυχημένο αποτέλεσμα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας κομμωτήριο, το Vasal Beauty Salon. Για να αποκτήσετε το απόλυτο πλατινέ ξανθό, πρέπει να αξιολογηθεί πρώτα το μαλλί σας.

Εάν είναι, δηλαδή, τρίχες που έχουν υποστεί επεξεργασία στο παρελθόν ή τρίχες που πρώτη φορά προχωρούν σε επεξεργασία. Για αυτό, το καλύτερο για πρώτο βήμα, είναι η δοκιμή ενός patch test σε μερικά σημεία του μαλλιού σας διασφαλίζοντας, έτσι, ότι το επιθυμητό χρώμα είναι εφικτό και ότι δεν αφήνει υπολείμματα γυαλάδας ή άλλου χρώματος στα μαλλιά, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τρίχα και το τελικό αποτέλεσμα.

Πλατινέ ξανθό: 4 tips συντήρησης που πρέπει να γνωρίζετε πριν το επιλέξετε

Είτε έχετε βαμμένα μαλλιά, είτε όχι, ο χρόνος που θα χρειαστεί το μαλλί σας για να πάρει το επιθυμητό χρώμα εξαρτάται από την επεξεργασία που έχει υποστεί στο παρελθόν, το υπάρχον χρώμα σας, την ποιότητα της τρίχας σας και τη γενικότερη κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής σας. Ενώ, και κάθε σημείο του κεφαλιού σας χρειάζεται διαφορετικό χρόνο επεξεργασίας και διαφορετική προσπάθεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία εάν θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας πλατινέ. Επαναλάβετε μετά από εμάς: μην το προσπαθήσετε στο σπίτι μόνοι σας!

4 συμβουλές συντήρησης για πλατινέ-ξανθά μαλλιά

Μόλις φύγετε από το κομμωτήριο νιώθοντας πανέμορφα και ερωτευμένες με το νέο σας χρώμα μαλλιών, η πραγματική δουλειά ξεκινά στο σπίτι. Το ξανθό πλατινέ είναι ένα χρώμα που χρειάζεται υψηλή συντήρηση, για να μην αλλοιωθεί το αποτέλεσμά του. Για αυτό πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω 4 tips για να διατηρήσετε το χρώμα σας στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση.

Συμβουλή 1: Η συντήρηση είναι το κλειδί. Τα συνεπή ραντεβού για τα μαλλιά είναι το κλειδί – όχι μόνο για να διατηρήσετε το χρώμα σας σε καλή φόρμα αλλά και για να διασφαλίσετε ότι τα μαλλιά σας παραμένουν υγιή καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Για να διατηρήσετε το πλατινέ ξανθό στα μαλλιά σας, πρέπει να είστε συνεπείς με τη συντήρηση τους. Με αυτόν τον τρόπο, βεβαιώνεστε πως δεν γίνεται μια υπερ-επερξεργασία των μαλλιών σας σε ένα ραντεβού, επειδή περάσατε πολύ καιρό χωρίς ραντεβού στο κομμωτήριο. Συγκεκριμένα, πρέπει να είστε στο κομμωτήριο κάθε πέντε έως έξι εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα μακραίνουν ή όχι τα μαλλιά σας.

Συμβουλή 2: Κρατήστε τη θερμότητα στο ελάχιστο. Όπως συμβαίνει με κάθε βαμμένο χρώμα μαλλιών, η θερμότητα δεν είναι ακριβώς ο καλύτερος φίλος σας και μπορεί να θαμπώσει το χρώμα σας. Καλό είναι να βασίζεστε σε τεχνικές στεγνώματος αέρα όσο το δυνατόν περισσότερο, και αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε θερμότητα, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε μια επανορθωτική μάσκα.

Συμβουλή 3: Αποφύγετε τον ήλιο και το χλώριο. Ο ήλιος δεν είναι μόνο επικίνδυνος για το δέρμα σας – μπορεί επίσης να ξεθωριάσει το χρώμα των μαλλιών σας. Έτσι, εάν εμφανίζεστε στον ήλιο καλό είναι να φοράτε κάποιο μαντήλι ή καπέλο, όπως και αν πηγαίνετε σε πισίνα. Το χλώριο καταστρέφει το χρώμα των μαλλιών σας.

Συμβουλή 4: Χρησιμοποιήστε τονωτικά σαμπουάν και μαλακτικά κατάλληλα για το χρώμα σας. Τα τονωτικά σαμπουάν και μαλακτικά είναι εξαιρετικά, για να διατηρήσουν το χρώμα σας φρέσκο στο σπίτι, εξισορροπώντας κάθε ανεπιθύμητο κίτρινο χρώμα στα μαλλιά.

Τα προϊόντα που σας προτείνουμε παρακάτω προσφέρουν:

  • Εξουδετέρωση των κίτρινων τόνων με το κατάλληλο σαμπουάν
  • Κλείδωμα της υγρασίας με το conditioner της σειράς
  • Αναδόμηση με την απαραίτητη μάσκα
  • Λαμπερά και υγιή ξανθά μαλλιά με τη χρήση ενός super spray

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ξανθά μαλλιά: Όσα θες να ξέρεις από μια colour expert

Her News

5 βήματα για το ιδανικό “no makeup – makeup” look

Her News b

Ψεύτικες βλεφαρίδες: Οι πιθανοί κίνδυνοι

Her News b

Leave a Comment