HerNews.gr
Διεθνή

Σελίνα Γκόμεζ: «Είναι δύσκολο να αναπνεύσω, αλλά δεν θα άλλαζα τη ζωή μου» Χαμογελά αλλά και δακρύζει στο νέο της ντοκιμαντέρ

Selena Gomez-γιορτινό μανικιούρ-hernews

Τον περασμένο Ιούλιο έγινε 30 ετών η Σελίνα Γκομέζ. Και ετοιμάζεται να παρουσιάσει στον κόσμο μία πλευρά του εαυτού της που συνήθως βλέπουν μόνο οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι. Αλλά και να μοιραστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Selena Gomez

Το πρώτο teaser από το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί στο Apple TV+ κυκλοφόρησε. Δείχνει την ηθοποιό σε διάφορες φάσεις της ζωής της, που τη βρήκαν πιο… ευάλωτη.

«Το μυαλό μου κι εγώ. Δεν τα πάμε καλά μερικές φορές κι είναι δύσκολο να αναπνεύσω, αλλά δεν θα άλλαζα τη ζωή μου», γράφει η Σελίνα Γκόμεζ στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις σκηνές εμφανίζεται ένα κείμενο στην οθόνη, που γράφει «κάθε αναπνοή, μια ανακάλυψη», και μετά από κάποια δευτερόλεπτα, η Σελίνα σταματάει να κλαίει και το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπο της.

Selena Gomez

Το ντοκιμαντέρ «My Mind and Me» δείχνει τη ζωή της τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής της. Ο λόγος που έχει επιλεγεί το συγκεκριμένο διάστημα είναι επειδή αυτό έχει χαρακτηριστεί από μία σχέση που τη σημάδεψε. Από σοβαρό χειρουργείο για τον Λύκο από τον οποίο πάσχει , καθώς και από τη μάχη της για την ψυχική της υγεία. Άλλωστε, είναι μία από τις διάσημες που δεν έχουν φοβηθεί να μιλήσουν ανοιχτά για αυτό το θέμα.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφει ο Άλεκ Κεσισιάν, ο οποίος είχε υπογράψει το 1991 το ντοκιμαντέρ «Truth or Dare» της Μαντόνα.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ashley Tisdale: Kατηγορείται ότι προκάλεσε τροχαίο ατύχημα που οδήγησε σε σοβαρούς τραυματισμούς

HerNews ka

Τσίτα Ριβέρα: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η θρυλική σταρ του Μπρόντγουεϊ

HerNews ka

Μαντλίν ΜακΚαν: Υποβλήθηκε σε τεστ DNA η 21χρονη που ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη Βρετανίδα

Her News