HerNews.gr
Μόδα

Versace: Η punk συλλογή και οι Goth νύφες στην επαναστατική πασαρέλα του οίκου

Η Donatella Versace παρουσίασε την ανοιξιάτικη punk συλλογή του οίκου Versace. H συλλογή εντυπωσίασε με τα ροκ σύνολα, τις total black δημιουργίες αλλά και τα ογκώδη παπούτσια με την τεράστια φιάπα να κάνουν δυναμικό comeback. 

Στην πασαρέλα περπάτησαν super models, όπως οι αδελφές Hadid, η Irina Shayk και η Εmily Ratajkowski.

Με φόντο το εσωτερικό μιας εκκλησίας και υπό το φως των κεριών, η νέα συλλογή παρουσιάστηκε στο κοινό του Μιλάνο, που παρακολούθησε το φαντασμαγορικό show. Η Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας Donatella είναι διευθύνων σύμβουλος του οίκου Versace και αδελφή του σχεδιαστή μόδας και ιδρυτή του οίκου, Τζιάνι Βερσάτσε. Οι δημιουργίες της συνηθίζουν να χαρακτηρίζονται εκκεντρικές…

Οι δημιουργίες αποτέλεσαν επαναφορά της punk αισθητικής, με τα σέξι rock στοιχεία, το έντονο φούξια, το βαθύ μοβ και το μαύρο να επικρατούν στην πασαρέλα.

Η Donatella Versace επέλεξε την pop punk αισθητική, την οποία είχαμε να δούμε απο το 2000. Η ίδια χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη κολεξιόν ως επανάσταση!

Στην συνέχεια στην πασαρέλα ανέβηκαν οι goth νύφες που περπάτησαν φορώντας μονοχρωματικά σύνολα, lingerie φορέματα με leather jackets, δαντελένια φορέματα και βέλο.

Το fashion show έκλεισε η Paris Hilton με ένα ροζ νυφικό, κάνοντας την έκπληξη.

Δείτε ολόκληρη την επίδειξη μόδας εδώ:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Pretty Ballerinas: Τα πιο chic παπούτσια για ανοιξιάτικες stylish εμφανίσεις

HerNewskl

Φθινοπωρινές τάσεις ιδανικές για γυναίκες άνω των 50 ετών

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φορέσε το πιο ευκολοφόρετο φόρεμα για το Πάσχα

HerNewskl