HerNews.gr
Rainbow Μόδα

Καίτη Γκραμμά: Η πρώτη Ελληνίδα τρανς που περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Prada

Η Καίτη Γκραμμά είναι το μοντέλο που γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια μέσα από το GNTM. Αν και είχε πάρει τα τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή, δεν κατάφερε να μπει στο reality γιατί δεν είχε κάνει ακόμα επέμβαση προσδιορισμού φύλου.

Το 2019 η Καίτη Γκραμμά μετακόμισε στο Παρίσι, αφού υπέγραψε με μεγάλο γαλλικό πρακτορείο μοντέλων και πλέον συνεργάζεται με πρακτορεία στην Ιταλία και το Λονδίνο.

Η Καίτη Γκραμμά κατάφερε να περπατήσει σε ένα από τα κορυφαία fashion show του πλανήτη, συγκεκριμένα της Prada. Φορώντας ένα μίντι μαύρο φόρεμα, γόβες Prada και με τεράστιες βλεφαρίδες, έκανε ένα το όνειρο ζωής της πραγματικότητα.

Η ίδια ανακοίνωσε το γεγονός στον λογαριασμό της στο Instagram, σε μια ανάρτηση γεμάτη υπερηφάνεια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katy Gramma (@katy_gramma)

Σε συνέντευξη μετά την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, η Καίτη Γκραμμά είχε εξομολογηθεί:

“Είμαι καλά. Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω αναρρώσει 100%. Δηλαδή πήρα δύο παυσίπονα για να έρθω, αλλά είμαι καλά. Έχω αρχίσει να πατάω στα πόδια μου, να περπατάω κανονικά. ¨Εχω βγάλει τις γάζες, τα σωληνάκια και είμαι πολύ καλά. Έχω αρχίσει να ξαναδουλεύω. Δεν έχω κλείσει ούτε μήνα ακόμα, αλλά έχω ξαναρχίσει.

Η ανάρρωση είναι μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες.

Το βράδυ πριν το χειρουργείο ένιωθα ανυπομονησία. Από τα 15 μου δεν υπήρχε αμφιβολία. Μέχρι όταν τελείωσα το γυμνάσιο δεν ήξερα ότι έχει τη δυνατότητα ένας άνθρωπος να υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία και να επαναπροσδιορίσει το φύλο του, δεν ήξερα καν τι είναι trans. Μόλις το έμαθα είπα ότι είναι η μόνη μου λύση, η μόνη μου ελπίδα”.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Tommy Hilfiger ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με τη Disney

HerNewskl

Kendall Jenner: Έκανε το πιο δροσερό look για το καλοκαίρι

Her News

Högl: Η νέα συλλογή FW22/23 είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

Her News