HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Σχεδιάστρια μόδας δίπλα στους Dolce & Gabbana – Μάγεψε η συλλογή «Ciao Kim»

Η Kim Kardashian και οι Dolce & Gabbana ένωσαν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας τη συλλογή «Ciao Kim» στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο. Στην collection κυριάρχησε το απόλυτο μαύρο, το λευκό και το leopard.

Η Kim Kardashian έγινε η απόλυτη μούσα των Dolce & Gabbana και στη φετινή collection τους ηταν η πρωταγωνίστρια του fashion show. Εμφανίστηκε στην πασαρέλα ως Ιταλίδα diva, θυμίζοντας κάτι από Marilyn Monroe, ή από παλιά star του σινεμά, στο διαχρονικό στυλ των Dolce & Gabbana.

Kim Kardashian

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ, όταν ως μικρό κορίτσι παρακολουθούσα την Λίντα Εβαντζελίστα και την Μόνικα Μπελούτσι στην πασαρέλα του D&G, ότι θα είχα την καλλιτεχνική διεύθυνση μιας συλλογής και ενός σόου με τον D&G για την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή και αυτή την εμπειρία»

Οι κλασικοί κορσέδες, οι δημιουργίες από δαντέλα, τα stretched dresses και τα sexy φορέματα κυριάρχησαν στο catwalk των Dolce & Gabbana.

Στο τέλος του σόου, η 42χρονη Kim Kardashian ανέβηκε στην πασαρέλα με τους σχεδιαστές Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά.

Σε ανάρτηση στο Instagram,  η ίδια περιέγραψε το όνειρο που έζησε:

«Οι τελευταίες ημέρες έμοιαζαν με όνειρο… η πιο μαγική εμπειρία και το αποκορύφωμα σε ένα απίστευτο ταξίδι που έκανα τους τελευταίους μήνες με τον Στέφανο, τον Ντομένικο και ολόκληρη την ομάδα του Dolce & Gabbana», έγραψε στη μακροσκελή ανάρτησή της. 

«Πάντα λάτρευα τα όμορφα, απόλυτα look του ‘90 και του 2000… θηλυκά, τολμηρά, πάντα με έκαναν να νιώθω τόσο σίγουρη και λαμπερή. Μπορούσες να νιώσεις τη στιγμή που έβαζες ένα D&G φόρεμα ότι η πρόθεση όταν σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε ήταν να τιμήσει τη γυναίκα που το φορά. Να την κάνει να νιώσει ότι μπορούσε να πετύχει τα πάντα, να είναι οτιδήποτε»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

H Kim αποτέλεσε όχι μόνο έμπνευση αλλά έγινε και curator της συλλογής Dolce & Gabbana, επιλέγοντας κομμάτια από προηγούμενες συλλογές, συγκεκριμένα την περίοδο μεταξύ 1987 και 2007. Οι δημιουργίες είχαν ραμμένες ετικέτες στο ισχίο ή τον καρπό που ανέγραφαν τη χρονιά που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sofia Richie: Λανσάρει σειρά ρούχων εμπνευσμένη από το «vibe» του γάμου της

HerNews ka

Calzedonia: Μαγιό για κάθε στυλ! 

Her News b

Χρυσές Σφαίρες 2024: H εμφάνιση της Taylor Swift με το iconic φόρεμα του οίκου Gucci

HerNewskl