HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«Tη Μέρα που Πήρα τα Βουνά» – Το best seller της Κατερίνας Μανανεδάκη που αγαπήσαμε

Η αγαπημένη συγγραφέας Κατερίνα Μανανεδάκη, γράφει ένα βιβλίο με τίτλο «Tη Μέρα που Πήρα τα Βουνά» που φιλοδοξεί να φέρει το χαμόγελο στα χείλη μας ενώ ταυτόχρονα θα πει για μια ακόμη φορά τα πιο σοβαρά πράγματα με τον πιο αστείο τρόπο! 

‘Ένα βιβλίο που μιλάει για την…επιθυμία πολλών ανθρώπων να πάρουν επιτέλους τα βουνά, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά, μιλά για  τα ψυχολογικά που μας πιέζουν και μας βασανίζουν ενώ ταυτόχρονα εξιστορεί και μια συναρπαστική ερωτική ιστορία. 

Μικρή γεύση από το βιβλίο «Tη Μέρα που Πήρα τα Βουνά»

«Θέλεις να πάρεις τα βουνά και να γλιτώσεις από όλους και από όλα; Θέλεις να ζήσεις έναν μεγάλο, παράνομο και γεμάτο πάθος έρωτα; Θέλεις να αναλύσεις τα ψυχολογικά σου και τα σύνδρομά σου, να μάθεις ποια είσαι και πού πηγαίνεις επιτέλους σε αυτή τη ζωή; Θέλεις μήπως να αποκτήσεις καινούργιους και γεμάτους μυστήριο φίλους;
Αν ναι, τότε αυτό το βιβλίο γράφτηκε για εσένα! Η Νίκη, η Νέλλη και η Νένα σε οδηγούν, θέλεις δε θέλεις, στο πιο τρελό, ανατρεπτικό, αστείο, σοβαρό, ερωτικό, συγκινητικό και γεμάτο εκπλήξεις βιβλίο. Μια αληθινή ιστορία που συνέβη στα ψέματα.

Η Κατερίνα Μανανεδάκη, με το δικό της ξεχωριστό στιλ, για ακόμη μια φορά αποτυπώνει με λέξεις την απόλυτη παράνοια της εποχής μας αλλά και της ίδιας μας της ζωής!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στο Netflix μετά το «Μαέστρο» και η «Σμύρνη μου αγαπημένη» – Έκλεισε η συμφωνία για την προβολή της ταινίας στο διαδικτυακό κολοσσό

Her News

Διάβασμα: Όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει ένα βιβλίο

Her News b

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδά με τον 9χρονο Στέλιο Κερασίδη στο πιάνο

Her News