HerNews.gr
Μόδα

Βικτόρια Μπέκαμ: Mας έδειξε τη λεπτομέρεια που αναβαθμίζει τις τσάντες της!

Βικτόρια Μπέκαμ

H Βικτόρια Μπέκαμ βρίσκει πάντα τις καλύτερες και πιο εύκολες λύσεις τις δύσκολες μέρες που ψάχνουμε τι να φορέσουμε και πώς θα αναβαθμίσουμε την εμφάνιση μας.

Βικτόρια Μπέκαμ

Η διάσημη Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας έχει επιλέξει για την φθινοπωρινή κολεξιόν της δερμάτινες τσάντες, οι οποίες έχουν όλες μια λεπτομέρεια που τις κάνει να μοιάζουν chic. Η λεπτομέρεια αυτή δεν είναι άλλη από τη χρυσή αλυσίδα.

Βέβαια χρυσή αλυσίδα είχε τοποθετήσει το 2021 και στα παπούτσια της.  Τη φετινή χρόνια φαίνεται πως Βικτόρια Μπέκαμ έχει επικεντρωθεί στις τσάντες τις οποίες εκτός από εμφανίσεις θέλει να τις κάνει και βολικές μέσα στην καθημερινότητα.

Οι γνωστές σε όλα τα it girls  “Chain Pouch bag”  είναι διαθέσιμες σε 5 χρώματα: μαύρο, μπορντό, ροζ, πράσινο και μωβ και όλες έχουν χρυσή αλυσίδα.

Βικτόρια Μπέκαμ

H ίδια μάλιστα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

“Οταν σχεδίαζα τις νέες δερμάτινες τσάντες μου, αυτό που πραγματικά ήθελα να δημιουργήσω είναι να είναι όμορφες, πρακτικές, φρέσκιες, elegant και chic. Οι τσάντες Chain Pouch Bag τα έχουν όλα αυτά.
Αγαπώ τις καλές τσάντες και δεν θέλω απλώς να δείχνουν ωραίες. Θέλω η τσάντα μου να χωράει τα πράγματά μου, γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να ταιριάζει με τα ρούχα μου και να μπορώ να την συνδυάζω με το πιο απλό σύνολο. Εχω πάθει εμμονή με τις νέες δερμάτινες τσάντες μου και τις εμπνεύστηκα από ένα χρυσο ρολόι που μου έκανε δώρο ο σύζυγός μου, Ντέιβιντ, πριν μερικά χρόνια”.

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: To iconic πράσινο φόρεμα που φόρεσε και έκλεψε τις εντυπώσεις

HerNewskl

Chiara Ferragni: Τo iconic φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα της Barbie

HerNewskl

Η statement ζώνη είναι το viral αξεσουάρ που θα μεταμορφώσει την γκαρνταρόμπα σας

HerNews ka