HerNews.gr
Συνεντεύξεις

H Βίκυ Καγιά απάντησε στις φήμες περί εκμετάλλευσης των γυναικών στο GNTM

Βίκυ Καγιά

H Βίκυ Καγιά μίλησε για όλους και όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται πλέον για το GNTM 5.

Η ίδια παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο “Gala” και τον Κώστα Μπουρούση. 

Βίκυ-Καγιά-hernews

Μετά την πρεμιέρα του GNTM νιώθεις ότι όλοι σε περίμεναν στη γωνία;

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι στον φετινό κύκλο του σόου εκμεταλλεύεστε τις γυναίκες και τις ιστορίες τους. Τι λες γι’ αυτό;

Αυτό είναι αστείο. Είναι ψέμα και υπερβολή. Κάνουμε το ακριβώς αντίθετο. Σε μια κοινωνία που η γυναίκα έχει ταλαιπωρηθεί και υποφέρει, ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια λόγω της πανδημίας, εμείς υμνούμε τη γυναίκα. Είμαστε η εκπομπή της γυναικείας ενδυμνάμωσης. Δείχνουμε τη δύναμη της γυναίκας, την άποψη της γυναίκας, το θάρρος της γυναίκας να ξεπεράσει τα στερεότυπα και να πάει παραπέρα. Αν είναι δυνατόν να θέλουμε να εκθέσουμε τις γυναίκες που αγαπάμε.

Όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως σωματότυπου ή ηλικίας, μπορούν να γίνουν μοντέλα;

Το μόντελινγκ δεν είναι αυτό που ήταν. Υπάρχουν πλέον αγορές αναλόγως του ηλικιακού γκρουπ και της δεκαετίας την οποία διανύεις. Μετά τη Μέι Μασκ, τη μητέρα του Έλον Μασκ, ή την Τζόαν Ντίντιον που συμμετείχε στην καμπάνια της Celine έχει ανοίξει μια αγορά που δεν ήταν διαδεδομένη. και αυτή είναι μια ισχυρή αγορά. Γιατί μια γυναίκα που έχει δουλέψει, έχει χορτάσει και έχει κάνει τον κύκλο της ως επαγγελματίας, άρα ζει, ταξιδεύει και απολαμβάνει τη ζωή της είναι το role model που θέλουμε.

Βίκυ Κάγια

Μετάνιωσες που άφησες το GNTM για να το ξαναβρεις;

Καθόλου. Γιατί είχα φτάσει σε μια φάση που δεν άντεχα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα. Και να σου πω κάτι; Δεν μου έφτασε. Οι έξι εβδομάδες παύσης που είχα πρόπερσι δεν μου έφτασαν. Αλλά μου έκαναν πολύ καλό αφού τα καλοκαίρια ξεκουράζομαι μόνο δέκα μέρες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Χαράλαμπος Μερμίγκης: Ο κορυφαίος ειδικός ύπνου

Her News

Στέφανος Κωνσταντινίδης για την εκπομπή “Super Κατερίνα”: «Δεν το λες και ιδανικές συνθήκες»

HerNews ka

Η Κρητικιά Ζωή Ασουμανάκη μιλά στο HerNews για τον λόγο που «λύγισε» στο Miss International 2023 αλλά & γιατί δεν εμφανίστηκε live με μαγιό

HerNews ka