HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η βδομάδα  για εσάς θα έχει αρκετά νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες και δεν πρέπει να αφήσετε ευκαιρίες που θα σας δοθούν να πάνε χαμένες. Θα πρέπει όμως να επανεξετάσετε κάποια θέματα εργασιακά και να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε, όπως και θέματα καθημερινότητας και υγείας .Μην φοβηθείτε να τακτοποιήσετε επίσης οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. 

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς αυτή την εβδομάδα ετοιμαστείτε να δεχτείτε ερωτικές επιστροφές από άτομα του παρελθόντος  που θα σας θυμηθούν και θα  επιστρέψουν. Πάρτε το χρόνο σας και μην αποφασίσετε τουλάχιστον μέχρι τις 2 Οκτώβρη που ο Ερμής θα ορθοδρομήσει για να μην πάρετε λάθος αποφάσεις. Συγχρόνως ασχοληθείτε  και λίγο με την εργασία σας και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.  

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η  εβδομάδα θα έχει κάποια θέματα οικογενειακά που θα επιστρέψουν πάλι και θα σας απασχολήσουν. Θα ήθελα να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αν ο Ερμής δεν γυρίσει ορθόδρομος στις 2 Οκτώβρη για να μην πάρετε λάθος αποφάσεις. Αρκετοί θα κάνετε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα και θα μπείτε σε μια νέα σχέση με αποτέλεσμα να νιώσετε πραγματικά υπέροχα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσάς αγαπημένοι θα μπείτε στη διαδηκασία να σκεφτείτε ξανά να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσο. Μόνο που δεν θα ήθελα να το κάνετε έως και τις 2 Οκτώβρη που ο Ερμής θα γίνει ορθόδρομος. Επίσης, μην υπογράψετε συμβόλαια και να κλείσετε συμφωνίες. Πιθανόν θέματα με τα αδέλφια σας να σας απασχολήσουν που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσάς αγαπημένοι μου λέοντες σας περιμένουν νέα ξεκινήματα με τα αδέλφια σας. Επίσης νέες συμφωνίες και πολλά και ευχάριστα νέα έρχονται για εσάς. Μπορείτε εύκολα να ταξιδέψετε μιλάτε κοντινά ταξιδάκια που θα σας κάνουν χαρούμενους. Φροντίστε να περάσετε καλά και αφήσετε πίσω σας τα εμπόδια χωρίς να τα σκέφτεστε καν έχετε ανάγκη να περάσετε λίγο καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει για εσάς με αναμνήσεις από το παρελθόν που έχουν βα κάνουν με τις συναισθηματικές και οικονομικές σας ασφάλειες. Σίγουρα θα υπάρξει η προοπτική. Μια  μια νέα πηγή εσόδων και θα ήθελα να την εκμεταλλευτείτε και να μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε κάποια πολύ ευχάριστα ταξιδάκια και θα κλείσετε κάποιες συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα έχει κάποια νέα ξεκινήματα και κάποιες ενάρξεις σχέσεων μπορεί να είναι και με άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή από ένα νέο κύκλο ανθρώπων που μόλις γνωρίσατε. Θα ήθελα να αδράξετε την ευκαιρία. Αν είστε μόνοι σας και να μην την  αφήσετε να πάει χαμένη. Πιθανόν να σας απασχολήσουν και κάποια οικονομικά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα εσείς μπορεί να κάνετε ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα και δεν αποκλείεται να κλειστείτε λίγο στον εαυτό σας καθώς κάθε αρχή και δύσκολη .Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα καταφέρετε. γΓα αυτό μην αγχώνεστε! Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και σας υπόσχομαι πως θα λάβετε κάποια πολύ ευχάριστα μηνύματα που θα σας ευχαριστήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα  θα αρχίσετε να λαμβάνετε κάποιες προτάσεις επαγγελματικές που σας είχαν προτείνει και παλαιότερα. Καλό θα  ήταν να το σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις μετά τις 2 Οκτώμβρη για να μην κάνετε λάθος και να έχουν και διάρκεια. Σίγουρα θα καταφέρετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων και να βάλετε τις βάσεις σε ένα νέο σχεδιό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς θα καταφέρετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας με πολλές προοπτικές. Θα καταφέρετε να φανείτε προς τα έξω. Σίγουρα θα μπείτε στη διαδικασία να ξανά σκεφτείτε τη προοπτική να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια επέκταση προς τα εκεί. Συγχρόνως θα καταφέρετε προς το τέλος της εβδομάδας να περάσετε κάποιες πολύ όμορφες στιγμές  με φιλικά σας άτομα .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ξανά σκεφτείτε τη προοπτική να διευθετήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε ή να ζητήσετε επιτέλους εκείνα τα χρήματα που σας οφείλουν. Καλό θα ήταν να το κάνετε και σίγουρα θα τα πάρετε πίσω. Αρκετοί θα κάνετε νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό και μια επέκταση προς τα εκεί με μεγάλη επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα σας μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον οι επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν σας  που είχατε σχέςεις μαζί τους. Μην βιαστείτε να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση αν ο Ερμής δεν ορθοδρομήσει στις 2 Οκτώβρη. Για να μην πάρετε λάθος αποφάσεις πάρτε το χρόνο σας και περιμένετε να δείτε τι ακριβώς θέλουν από εσάς. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με τα κληρονομικά σας.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου

HerNewskl

Φεγγάρι του Χιονιού Ωροσκόπιο: Πως θα μπορούσε να σας επηρεάσει η πανσέληνος του Φεβρουαρίου;

HerNews ka

Τι να φορέσετε αυτόν τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το ζώδιο σας

HerNews ka