HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Maestro»: Η πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στις 13 Οκτωβρίου στο MEGA

maestro

Μετά από 11 χρόνια απουσίας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά «Maestro». Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη πήραμε μία μικρή γεύση από την υψηλών προδιαγραφών σειρά του MEGA.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως η σειρά «Μaestro» θα έχει και δεύτερο κύκλο. Με την σειρά της η Χάρις Αλεξίου αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στην σειρά, τονίζοντας πως «ο Χριστόφορος μου το έκανε πάρα πολύ εύκολο».

«Είμαστε περήφανοι και σίγουροι ότι θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο», είπε για την σειρά ο Κωνσταντίνος Σούσουλας, Chief Content Officer του MEGA.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απείχε 11 χρόνια από την τηλεόραση, καθώς είχε αφιερωθεί στον κινηματογράφο. «Θα ήθελα πάρα πολύ να γράψω κωμωδία, δεν ξέρω αν είμαι ικανός για κάτι τέτοιο. Ήταν ζητούμενο η σειρά να πάει στο εξωτερικό», δήλωσε.

Το «Maestro» είναι μια σειρά που όλοι όσοι δουλέψαμε γι αυτήν, είμαστε περήφανοι και είμαστε σίγουροι ότι θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σούσουλας.  

Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσίασε το νέο τηλεοπτικό του όραμα και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ περήφανος για το έργο αυτό, γιατί θεωρώ πως καλλιτεχνικά είναι μια μοναδική στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί.  

Είμαι εξαιρετικά τυχερός, γιατί χάρη στους συγκεκριμένους ηθοποιούς, η ιστορία του “Maestro” απέκτησε νόημα και ουσία. Για μένα αυτό έχει σημασία. Να μπορείς να πεις την ιστορία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή να έχει νόημα. Η φωτογραφία, η μουσική, το μοντάζ, οι κάμερες και όλοι οι συνεργάτες, έχουν όλοι δώσει τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτιάξουμε ένα έργο στην γλώσσα μας, αλλά που θα μπορεί να σταθεί και παγκόσμια.  

Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά το MEGA που μου έδωσε την ευκαιρία και την ελευθερία να πω αυτήν την ιστορία όπως εγώ πιστεύω, την FOSS PRODUCTIONS που παραγωγικά κατάφερε να φέρουμε εις πέρας ένα τόσο δύσκολο έργο και τον ΕΚΟΜΕ που έκανε εφικτή όλη αυτή την προσπάθεια. 

Επίσης θέλω και προσωπικά να ευχαριστήσω την “Hertz Autohellas”, την “Aegean Air”, το “Ζαγόρι” και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια με απόλυτη εμπιστοσύνη και σεβασμό.  

Τέλος, αφήνω το νησί των Παξών και τους κατοίκους του, που χωρίς την καθημερινή τους παρουσία και συμμετοχή δεν θα ήταν τίποτα εφικτό. 

Για μένα το “Maestro”  είναι ίσως η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει, αλλά σίγουρα και η πιο καλή». 

«Ήταν σαν να έπαιξα στο σινεμά. Έχει μία γοητεία ο Χριστόφορος, δήλωσε η Χάρις Αλεξίου για το Maestro.

«Μέσα στη ζωή είναι και το δράμα και η κωμωδία, δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Τα βίντεο που ανεβάζουμε στα social με τον Χριστόφορο είναι η χαρά της ζωής μας, μου λείπουν τελευταία», είπε η Μαρία Καβογιάννη.

Ο Φάνης Μουρατίδης αποκάλυψε πως δεν ταιριάζει με τον ήρωά του, ενώ η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου ανέφερε πως ο ρόλος της έχει εγκλωβιστεί μέσα στα μυστικά και τα ψέματα.

«Στην υποκριτική βρήκα το μέρος που μπορώ να είμαι απολυτά ο εαυτός μου», είπε η Κλέλια Ανδριολάτου, πρωταγωνίστρια του Maestro. 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ερμηνεύει τον ρόλο του Μιχάλη, τον γιατρό του νησιού, ο οποίος έχει μπλέξει σε μία παράνομη σχέση, ενώ ο Γιώργος Μπένος δήλωσε πως ο ρόλος του βρίσκεται σε πάλη με τον εσωτερικό του κόσμου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όσα δήλωσε για την τραγωδία στην Πύλο – «Σφίγγεται η καρδιά μας»

HerNews ka

Καίτη Γκρέυ: Σήμερα η οριστική απόφαση του δικαστηρίου για το ποιος θα λάβει την επιμέλειά της

HerNews ka

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο “Παρά 5” ό,τι έπαιρνε το έκανε μεγάλο»

Her News