HerNews.gr
Αφιερώματα

Χόλυγουντ: Ποιοι είναι οι ώριμοι γόηδες;

Brand Pitt-hernews

Ποιοι είναι γόηδες του Χόλυγουντ, γιατί η γοητεία δεν έχει ηλικία…

Η Gabrielle Coco Chanel έλεγε «Κανείς δεν είναι νέος από τα σαράντα και μετά», μπορείς όμως κάποιος να είναι ακαταμάχητος σε κάθε ηλικία και ο τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι η γοητεία.

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα γοητείας, ο 62χρονος σταρ του Χόλυγουντ παραμένει πάντα άκρως γοητευτικός.

Στα 58 χρόνια του ο Μπράντ Πιτ, είναι ένας εξαιρετικά γοητευτικός άντρας εξ ου και τα περιοδικά τον τελευταίο καιρό τον συσχετίζουν με την Έμιλι Ραταΐκοφσκι, γνωστό «αγγελάκι» τηςVictoria Secret.

Ο περιπετειώδης Τομ Κρουζ, ο Τζέραρντ Μπάτλερ και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ συμπληρώνουν την λίστα με τους πιο γοητευτικούς γόηδες του Χόλυγουντ.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας, ο πιο σέξυ άντρας στον κόσμο για το 2006, στα 62 χρόνια του εξακολουθεί να δημιουργεί ταραχή στον γυναικείο πληθυσμό και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ είναι ο άλλος Ισπανός που λατρεύουν οι γυναίκες.

Ο Χιου Τζάκμαν, ο Τζέισον Στέιθαμ, το πιο σκληρό αρσενικό του Χόλυγουντ δημιουργούν ακόμα και σήμερα πλήθος θαυμαστριών με το απαράμιλλο στυλ και την γοητεία τους.

Ντάνιελ Κρέγκ, Πιρς Μπρόσναν και τέλος ο Ρίτσαρντ Γκιρ συμπληρώνουν την λίστα με τους γόηδες του Χόλυγουντ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ίρις: Η αρχαία Ελληνίδα θεά του ουράνιου τόξου

HerNews ka

Φιστίκια Αιγίνης: Γιατί είναι τα καλύτερα στον κόσμο;

HerNews ka

Δάκης: Ο κοσμοπολίτης τραγουδιστής χωρίς ηλικία και η μεγάλη καλλιτεχνική του πορεία

Her News