HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δάφνη Μπόκοτα: “Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα talk show”

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Δάφνη Μπόκοτα μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα». Για τα «πισώπλατα μαχαιρώματα» που έχει δεχθεί στη δουλειά της, την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και την απόφασή της να βγει στη σύνταξη μέσα σε μια ημέρα.

«Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα talk show…είμαι στα πλατό από πολύ πιτσιρίκα, μου λείπει η αδρεναλίνη» δηλώνει η Δάφνη Μπόκοτα.

Αποκαλύπτει πως η συνεργασία της με την ΕΡΤ και τη Eurovision διεκόπη απότομα, «όχι από την πλευρά μου πάντως». Η δημοσιογράφος δεν βρίσκεται πλέον στην ενεργό δράση καθώς πήρε την απόφαση να συνταξιοδοτηθεί.

«Σκέφτηκα πολύ πριν βγω στη σύνταξη, είχα κουραστεί πολύ, έκανα τα χαρτιά μου μέσα σε μία ημέρα» αναφέρει.

Όπως λέει, δεν έχει φίλους από τον εργασιακό χώρο, ενώ είναι πολλά και διαφορετικά τα «πισώπλατα μαχαιρώματα» που έχει δεχθεί. «Εγώ δεν έχω “μαχαιρώσει” ποτέ κανέναν» συμπληρώνει.

«Το πιο άδικο που έχει ειπωθεί για εμένα είναι ότι δεν έχω δουλέψει για τη Γιουροβίζιον. Που είχε πει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου» λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει πως ένα «γεια» θα το έλεγε στην κ. Πασχαλίδου και ποτέ δεν θα της ζήταγε το λόγο.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή δηλώνει πως ποτέ δεν ήθελε να την «πουλήσει» και πως η ενασχόληση με την τηλεόραση έχει ένα «κόστος», που πλήρωσε και ο γιος της καθώς στο σχολείο τον φώναζαν «μποκοτάκι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλεος: Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης κάνουν πρεμιέρα στο Mega την Τρίτη 24 Ιανουαρίου

Her News b

Η Ελπίδα αποκαλύπτει για τα Ημισκούμπρια 25 χρόνια μετά: “Άλλο τραγούδι ήταν να κάνουμε…”

Her News b

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Στο σπίτι είμαι νοικοκυρά, κάνω τα πάντα»

HerNews ka