HerNews.gr
Διεθνή

Hailey Bieber: Απόκαλυψε όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Justin Bieber και τη Selena Gomez πριν την πρόταση γάμου!

Η Hailey Bieber για πολλούς δεν είναι αγαπητή, αφού θεωρούν πως “΄εκλεψε” τον Justin Bieber από τη γνωστή τραγουδίστρια Selena Gomez.

Hailey Bieber

H Hailey Bieber για πρώτη φορά “σπάει” τη σωιπή της μετά από τόσα χρόνια. Αρχικά αναφέρθηκε στη σεξουαλική της ζωή με τον σύζυγό της.

Μιλώντας στο podcast “Call Her Daddy” ανέφερε πως το κεφάλαιο με τη Selena είχε κλέισει πριν από τον γάμο τους.

Αναφερόμενη στον αραββώνα τους τον Ιούλιο του 2018, που ήρθε αμέσως μετά τη σύντομη επανασύνδεση με τη γνωστή pop star,  η Hailey αποκάλυψε πως τότε εκείνος δεν ήταν σε σχέση με κάποια.

Επιπλέον, προσέθεσε πως “δεν είναι ο χαρακτήρας [της] να μπλέκει με τη σχέση κάποιου”, ενώ τόνισε ότι “νομίζω ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να του συμβεί, να προχωρήσει και να αρραβωνιαστεί και να παντρευτεί και να συνεχίσει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο. Ξέρω τι συνέβαινε όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί και ξέρω τι έπρεπε να συμβεί για να επανέλθουμε μαζί με υγιή τρόπο.

Hailey Bieber

Δεν θα ήθελα ποτέ να μπω σε μια σχέση, να αρραβωνιαστώ και να παντρευτώ μαζί με κάποιον και να έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου “άραγε έχει κλείσει αυτό για εκείνον;”. Ξέρω ότι καταφέραμε να ξαναβρεθούμε γιατί είχε κλείσει εντελώς”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπραντ Πιτ: Ποιο ήταν το απίστευτο δώρο που έκανε στην Τζένιφερ Άνιστον για τα 50α γενέθλιά της;

HerNews ka

Robert Pattinson: Περιμένει το πρώτο του παιδί με την Suki Waterhouse

HerNews ka

Ιβάνα Τραμπ: Πέθανε η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ – Τι ανέβασε η κόρη της

Her News