HerNews.gr
Ελλάδα

Διπλό φονικό στην Καβάλα: «Έλα στο μαντρί» είπε ο δράστης που σκότωσε μάνα και παιδί για να μην φύγουν στη Γερμανία

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Λεκάνης στον Νέστο, στην Καβάλα, η τραγική διπλή δολοφονία, γυναικοκτονία και παιδοκτονία το πρωί της Παρασκευής. Με δράστη έναν 55χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος μετά το διπλό έγκλημα αυτοκτόνησε. Από το φρικτό έγκλημα, νεκρή έπεσε μια 31χρονη μητέρα, η οποία μεγάλωσε στη Γερμανία, από Γερμανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα και το 10 μηνών μωράκι της.

Το θύμα γνώρισε και ερωτεύτηκε τον δολοφόνο και αυτόχειρα και άφησε τη Γερμανία, για να μείνει για πάντα στην Καβάλα και να μεγαλώσει εκεί την οικογένεια της.

αστυνομια

Ωστόσο, από το καλοκαίρι το ζευγάρι, το οποίο δεν είχε παντρευτεί ποτέ, βρισκόταν σε διάσταση και την προηγούμενη εβδομάδα είχαν οδηγηθεί στο δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού.

Η επιμέλεια δόθηκε στη νεαρή μητέρα. Το επόμενο διάστημα θα μετέβαινε απο την Καβάλα στην πατρίδα της τη Γερμανία, μαζί με το παιδί της, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια γραφειοκρατικά θέματα μετά τον θάνατο του πατέρα της.
Ο 55χρονος κτηνοτρόφος απο την Καβάλα ζήλευε παθολογικά τη νεαρή σύντροφό του και ενδεχομένως να εξέλαβε την πρόθεσή της να μεταβεί στη Γερμανία ως απειλή ότι θα φύγει για πάντα. Σήμερα το πρωί την παρέσυρε στο βουνό, για βόλτα μαζί με τον γιο τους, και τους δολοφόνησε και τους δύο. Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το χρονικό του φονικού στην Καβάλα

«Έλα στο μαντρί» ήταν τα τελευταία λόγια του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες. Εχοντας σκοπό να δολοφονήσει τη σύζυγό του και το παιδί τους, ενημέρωσε τον εξάδελφό του λέγοντάς του «έλα στο μαντρί».

«Πριν προλάβω να ρωτήσω τι έγινε, μου το έκλεισε», φέρεται να είπε ο εξάδελφος του 55χρονου στους αστυνομικούς, ενώ εξήγησε ότι κλείνοντας το τηλέφωνο άκουσε πυροβολισμούς, αλλά δεν έδωσε σημασία καθώς θεώρησε ότι ήταν κυνηγοί.

Φθάνοντας στο μαντρί φώναξε το όνομα του εξαδέλφου του, αλλά κανείς δεν απάντησε. «Πλησίασα την καλύβα και είδα τα τρία πτώματα», είπε.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Her News b

Γκάγκα: Δωρεάν τα μονοκλωνικά και όλα τα φάρμακα για τον κορονoϊό – Πιθανόν να βγάλουν τις μάσκες οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους

Her News b

«Σαφάρι» στα φαρμακεία για ένα… αντιπυρετικό ενώ η γρίπη επελαύνει

Her News