HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Καπουτζίδης: Τέλος από την παρουσίαση της Eurovision – Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Η απόφαση του Γιώργου Καπουτζίδη να αποχωρήσει από το σχολιασμό και την περιγραφή της Eurovision φαίνεται πως ήταν δεδομένη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή “Super Κατερίνα” του Alpha, ο σεναριογράφος φέρεται να έχει ενημερώσει από τον περασμένο Ιούνιο την ΕΡΤ, ότι δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει και την επόμενη χρονιά τη Eurovision, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Έτσι, έπειτα από 10 χρόνια, ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα είναι στην περιγραφή και τον σχολιασμό του διαγωνισμού τραγουδιού. Και η ΕΡΤ φαίνεται πως έχει αποφασίσει ήδη ποιος θα πάρει τη θέση του.

Αντικαταστάτης του στην παρουσίαση και τον σχολιασμό της Eurovision, που φέτος θα διεξαχθεί σε πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, φημολογείται πως θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο οποίος βρίσκεται ήδη στο δυναμικό της ΕΡΤ.

Μάλιστα, ο έμπειρος παρουσιαστής έχει και προϋπηρεσία στη συγκεκριμένη θέση. Ενώ αγαπά ιδιαιτέρως τον διαγωνισμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, το όνομά του είναι το πρώτο στη λίστα της κρατικής τηλεόρασης.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μπορεί να συμπεράνει κανείς, το όνομα του Σεργουλόπουλου δεν έχει ακόμη «κλειδώσει», αν και είναι το μεγάλο φαβορί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το «Φως στο Τούνελ» ερευνά τρεις υποθέσεις που έχουν αναστατώσει την κοινή γνώμη

HerNews ka

«Maestro»: H πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30 στο MEGA

HerNews ka

Γιώργος Αλκαίος: Έχω κάνει εκπληκτικές αποτυχίες και εξαιρετικές επιτυχίες

Her News