HerNews.gr
Ελλάδα

Καβάλα: «Πήγα να ψάξω τις ρίζες μου και ερωτεύτηκα τον κτηνοτρόφο» – Ποια ήταν η 31χρονη που δολοφονήθηκε μαζί με το μωρό της

«Πάγωσε» το πανελλήνιο από το διπλό φονικό στην Καβάλα. Ο επίλογος μίας δικαστικής διαμάχης για την επιμέλεια του άτυχου μόλις ενός έτους βρέφους, βάφτηκε με αίμα. Η ζήλεια όπλισε το χέρι του δράστη, που χάνοντας τη μάχη από την εν διαστάσει σύντροφό του, σκότωσε την ίδια και το παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Έλα στο μαντρί» ήταν τα τελευταία λόγια του 56χρονου κτηνοτρόφου, δράστη ενός από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που έχουν συμβεί στη χώρα, στον ξάδερφό του. «Πήγα στην καλύβα και είδα τρία πτώματα», θα πει αργότερα στην κατάθεσή του ο τελευταίος συγκλονισμένος από την άγρια διπλή δολοφονία στην Καβάλα.

Ο δράστης χάνοντας την επιμέλεια του μωρού, που μόλις μία ημέρα πριν είχε κερδίσει η άτυχη 31χρονη μητέρα, αποφάσισε να σκοτώσει και τους δύο και μετά να βάλει τέλος στη ζωή του, ώστε να εμποδίσει την πρώην σύντροφό του να φύγουν μαζί με το παιδί τους στη Γερμανία. Να επιστρέψει στη χώρα, όπου μεγάλωσε.

Graphic designer με σπουδές στη Νέα Υόρκη

Η 31χρονη είχε μεγαλώσει στη Γερμανία. Ο πατέρας της ήταν Γερμανός και η μητέρα της Ελληνίδα. Είχε έρθει πριν μερικά χρόνια στο χωριό Λεκάνη, τόπο καταγωγής της μητέρας της και τόπο κατοικίας των παππούδων της για να κάνει τη διπλωματική της εργασία, ένα λεύκωμα για το χωριό. Ερωτεύτηκε τον τόπο, ενώ λίγο αργότερα γνώρισε τον 56χρονο κτηνοτρόφο με τον οποί πριν δέκα μήνες απέκτησαν έναν γιο.

Το βιογραφικό της γυναίκας που δολοφονήθηκε στην Καβάλα

Βρίσκεστε εδώ είτε από καθαρό ενδιαφέρον είτε έχετε πραγματικά έναν λόγο, μια καλή ιδέα που χρειάζεται μια γραφιστική υλοποίηση.

 

Καβάλα: «Πήγα να ψάξω τις ρίζες μου και ερωτεύτηκα τον κτηνοτρόφο» - Ποια ήταν η 31χρονη που δολοφονήθηκε μαζί με το μωρό της

Νομίζω ότι αν θέλετε να πετύχετε κάτι καινούργιο, πρέπει πάντα να βγαίνετε από το comfort zone σας και να αντιμετωπίζετε μια πρόκληση. Για εσάς, αυτή η πρόκληση μπορεί να είναι απλώς η εύρεση του κατάλληλου σχεδιαστή ή φωτογράφου.

Ο καθένας πρέπει να είναι ειδικός στον τομέα του. Είμαι σίγουρη ότι ξέρεις τι κάνεις. Η δουλειά μου είστε εσείς, το brand σας ή το προϊόν σας. Θέλω εσείς ή αυτό να φαίνεται καλό.

Είμαι η Ά.Κ, 50% Γερμανίδα (από την ανατολική Φριζία)- 50% Ελληνίδα.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εισαγγελέας για βιτριόλι: Να κηρυχθεί ένοχη η Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Her News

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το ψήσιμο του οβελία

Her News b

Ο δήμος Πειραιά φιλοξενεί πρόσφυγες από την Ουκρανία – Πρωτοβουλία αλληλεγγύης απο τον Γιάννη Mώραλη

Her News