HerNews.gr
Beauty

Margot Robbie: Με μονόχρωμο μακιγιάζ είναι πιο minimal από ποτέ

Margot Robbie

Η Margot Robbie υιοθέτησε μία από τις τάσεις στο μακιγιάζ του φετινού φθινοπώρου και πράγματι επιβεβαίωσε γιατί αυτή η τάση θα μας απασχολήσει όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού με αυτό το μακιγιάζ ήταν πράγματι εντυπωσιακή, κομψή και ιδιαίτερη.

Το εν λόγω μακιγιάζ της Margot Robbie, το μονόχρωμο μακιγιάζ, όπως αποκαλείται, είναι πολύ σύγχρονο, ξεχωριστό και άνετο, αφού μπορείτε να το προσαρμόσετε στα χρώματα σας και σε αυτό που ταιριάζει σε εσάς.

Margot Robbie: Με μονόχρωμο μακιγιάζ είναι πιο minimal από ποτέ

Το μονόχρωμο μακιγιάζ μπορεί να είναι minimal και extreme, ανάλογα με τους τόνους που εσείς επιλέγετε. Μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ κάποιες ιδέες που σας έχουμε δώσει σχετικά με αυτό το μακιγιάζ.

Η Margot Robbie επέλεξε ένα πιο minimal look, το οποίο ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και όμορφο με nude τόνους προς το μπεζ και το πολύ ανοιχτό ροζ. Μπεζ με ανοιχτό ροζ nude χείλη, μπεζ σκιά, μάσκαρα και ανοιχτά ροζ στα ζυγωματικά της.

Margot Robbie: Με μονόχρωμο μακιγιάζ είναι πιο minimal από ποτέ

Η Pati Dubroff, η προσωπική makeup artist της διάσημης ηθοποιού Margot Robbie είναι υπεύθυνη για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, που τονώνει τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της ηθοποιού, συνδυάζοντας πανέμορφες γήινες αποχρώσεις με χρυσές πινελιές.

Το μονόχρωμο μακιγιάζ είναι μεγάλη τάση και είναι κάτι που υιοθετήσουμε όλες λίγο πολύ μέσα στο φθινόπωρο και τον προσεχή χειμώνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Υιοθέτησε το πιο chic μανικιούρ για το φθινόπωρο

HerNewskl

Αυτή είναι η ιδανική skincare ρουτίνα που πρέπει να υιοθετήσουμε μετά τις γιορτές!

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το πιο γιορτινό κόκκινο μανικιούρ

HerNewskl