HerNews.gr
Social News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν έπαιρνα 10 λεπτά για κάθε ερώτηση αν επιστρέψει το ”Booth”, θα έλυνα το πρόβλημα της ζωής μου»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-hernews

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Ποντικοπαγίδα» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».  Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που αναμένεται. Και σχολίασε «ποτέ δεν είσαι  έτοιμος, είναι η αλήθεια είναι . Το θέατρο έχει αυτό το ωραίο ότι δημιουργείς τις στιγμές παράσταση την παράσταση».

Ενώ για τον ρόλο της ως «Αγκάθα Κρίστι» ανέφερε ότι ο ρόλος της παίζεται με πολύ παράδοξο τρόπο. Ενώ για την περίπτωση να επιστρέψει η εκπομπή «Booth» κάποια στιγμή ξανά σχολίασε: «Αν έπαιρνα 10 λεπτά για κάθε ερώτηση αν επιστρέψει το Booth, θα έλυνα το πρόβλημα της ζωής μου».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-hernews

Ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε ότι μέσα στην καθημερινότητά του «δεν έχω ελεύθερο χρόνο και μου στοιχίζει πολύ». Επίσης παραδέχθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός ότι η σχέση που είχε με τον πατέρα του επηρέασε και την σχέση που έχει με τα παιδιά του.

Τα τελευταία χρόνια η ελληνική μυθοπλασία βρίσκεται σε άνθηση, ωστόσο ο Δημήτρης Πετρόπουλος αναφέρει ότι «δεν έκανα τηλεόραση 15 χρόνια γιατί πέρασα στον χώρο της εκπαίδευσης».

Ο Χάρης Τζωρτζάκης σχολίασε: «Δεν γίνονται όλα. Βλέπουμε τουρλουμπούκι παραστάσεις, τουρλουμπούκι σειρές».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Βρίσκεται στη Μύκονο για το bachelorette party της αδερφής της

HerNews ka

MasterChef: Παντρεύεται ο Δημήτρης Μπέλλος με την Μαρία Μπέη;

Her News b

Demi Moore: σε ατελιέ Ελλήνων σχεδιαστών!

Her News b