HerNews.gr
NEWS Διεθνή

Μonica Bellucci: Aποκάλυψε την πόλη που ζει μόνιμα με τις κόρες της!

Η Μonica Bellucci σπάει τα πρότυπα και εξακολουθεί να είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση.

Μonica Bellucci

Εκείνη  κλείνει τα 58 και παραμένει μια από τις πιο σαγηνευτικές γυναίκες στον κόσμο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Corriere della Sera μίλησε για όλα. Πιο συγκεκριμένα η Μonica Bellucci αποκάλυψε πως πλέον ζει μόνιμα στο Παρίσι με τις κόρες της. Επίσης, τόνισε χαρακτηριστικά ότι:

“Η ζωή μου; Απόλυτα φυσιολογική. Περιστρέφεται πολύ γύρω από τις κόρες μου. Σηκώνομαι νωρίς για να ετοιμάσω πρωινό γι’ αυτές πριν από το σχολείο, συνοδεύω τη μικρότερη, μετά κάνω κάποιο ραντεβού ή κάτι άλλο, συχνά γευματίζω με τη μεγαλύτερη ή τις περιμένω να γυρίσουν από το σχολείο. Μία ημέρα μιας μητέρας”.

Μonica Bellucci

Επιπλέον ανέφερε πως:

“Ταξίδευα πολύ για δουλειά σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά στο τέλος εγκαταστάθηκα στο Παρίσι πριν από δέκα χρόνια, για τις κόρες μου, την Deva, που τώρα είναι 18 ετών και τη Léonie που είναι 12. Επέλεξα το Παρίσι ως βάση μου επειδή εργάζομαι κυρίως εδώ, αν και οι κόρες μου γεννήθηκαν και οι δύο στη Ρώμη”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Steven Tyler: Νέα μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση

HerNews ka

Γαλάζια σημαία: Βράβευση για 545 ελληνικές παραλίες

Her News

Τζον Στάμος: Iσχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μια μπέιμπι σίτερ – «Έκανα τον νεκρό για να σταματήσει»

HerNews ka