HerNews.gr
Μόδα

Bella Hadid: Εμφανίστηκε γυμνή στην πασαρέλα – Της έφτιαξαν εκπληκτικό φόρεμα από σπρέι

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της μόδας χάρισαν οι σχεδιαστές του οίκου Coperni, οι Sebastien Meyer και ο Arnaud Vaillant, στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.
H Bella Hadid εμφανίστηκε γυμνή στην πασαρέλα και μια ομάδα την ψέκασε με υγρό που μετατρέπεται σε ύφασμα. Tο show παρουσιάστηκε στη Salle des Textiles στο Musée des Arts et Métiers στο Παρίσι και περιελάμβανε μια σειρά από εντυπωσιακές στιγμές.

Οι σχεδιαστές του brand Coperni έφεραν την Bella Hadid στην πασαρέλα, κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας 2022 στο Παρίσι και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. 

Η fashion στιγμή αναμφίβολα θύμισε στους λάτρεις της μόδας το αξέχαστο show του Alexander McQueen, το 1999, όταν μηχανές ψέκασαν με μπογιά το λευκό φόρεμα της Shalom Harlow. 

Tο 25χρονο μοντέλο Bella Hadid  εμφανίστηκε, αρχικά, μόνο με ένα εσώρουχο και τακούνια στην πασαρέλα, ενώ κάλυπτε το στήθος της με τα χέρια της.

Τότε οι σχεδιαστές την πλησίασαν και άρχισαν να την ψεκάζουν με ένα ειδικό χημικό υλικό, το οποίο, εκ πρώτης όψεως, έμοιαζε σαν «μπογιά».

Ο Sébastien Meyer και ο Arnaud Vaillant είναι οι εγκέφαλοι πίσω από το μοντέρνο label Coperni.

Για τη συλλογή της μάρκας για την άνοιξη του 2023, το δίδυμο που παντρεύτηκε σε ένα απομονωμένο ελληνικό νησί πέρυσι, ώθησαν τα όρια της τεχνολογίας της μόδας ακόμη περισσότερο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Το εντυπωσιακό της outfit για τα “Brit Awards 2023”

HerNews ka

Dakota Johnson: Μεταμορφώθηκε στην απόλυτη «γυναίκα αράχνη» (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Kατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το πιο stylish δερμάτινο παλτό!

HerNewskl