HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έλενα Γαλύφα: «Το δίδυμο Λιάγκα – Δούκισσας μου κλωτσούσε από την αρχή»

Έλενα Γαλύφα-hernews

Η Έλενα Γαλύφα πρωταγωνιστεί φέτος στα backstage του GNTM και μιλά στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον ντόρο που έχει προκαλέσει το show, την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού αλλά και το εάν θα σκεφτόταν να βρεθεί στο πλάι του Γιώργου Λιάγκα.

Έλενα Γαλύφα-hernews

Αναφορικά με τη δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου για το GNTM, πως φαίνεται περισσότερο το κομμάτι του reality στα backstage, η Έλενα Γαλύφα απαντά πως η ίδια δεν βλέπει κάτι διαφορετικό φέτος στο show. «Εξακολουθεί να είναι reality, όπως τα προηγούμενα χρόνια» εξηγεί.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί από τη Ραμόνα Βλαντή και τη Μέγκυ Ντρίο, η ίδια απαντά πως «ο καθένας μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Η δουλειά μου τα λέει όλα».

«Έγιναν χαρακτηρισμοί που δεν είναι της αισθητικής μου αλλά δεν θα δώσω σημασία» προσθέτει.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, με την οποία συνεργάστηκε στο GNTM δηλώνει πως έχει ωραία ενέργεια και αυτό που την ξεχωρίζει στο ελληνικό κοινό είναι το γεγονός πως είναι «άφιλτρη».

Ερωτώμενη για την πολύκροτη αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Το Πρωινό» λέει χαρακτηριστικά πως «το δίδυμο Λιάγκα – Δούκισσας μου κλωτσούσε από την αρχή» και εξηγεί πως θεωρεί τη Δούκισσα πιο «αποστειρωμένη» ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έχει «πιο καυστικό σχόλιο».

«Θα μπορούσα να διαχειριστώ τον Γιώργο Λιάγκα τηλεοπτικά, τον γουστάρω» λέει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άγγελος Μπράτης: “Θα μου άρεσε να κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά πέρα από το GNTM”

HerNewskl

Σελίμ – Master Chef: “Το ενός έτους παιδί μου νοσηλεύτηκε με κορονοϊό για 9 ημέρες”

Her News b

Ιωάννα Σουλιώτη για τη συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: “Αυτή είναι η τηλεόραση που σιχαίνομαι”

Her News