HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λουκία Παπαδάκη: «Τα ζόρια χτίζουν χαρακτήρα – Στις σκοτεινές μέρες θα πρέπει να μάθουμε να περιμένουμε τον ήλιο»

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο», Λουκία Παπαδάκη, βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της και τον ρόλο της στην πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» που κάνει πρεμιέρα αύριο Δευτέρα στις 22.30 στο MEGA.

«Αυτή η μαμά δεν είναι μία συνηθισμένη μαμά. Είναι η Κίρα, η μαμά της Αγγελικής και η πεθερά του Θέμη, η οποία έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την οικογένειά της. Είναι μία γυναίκα που δεν ακολούθησε την πεπατημένη, ότι δηλαδή έγινε μητέρα,  μεγάλωσε το παΐδι της και ήταν εκεί κοντά.
Είναι μία γυναίκα με μεγάλη καριέρα, με απήχηση και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει ιδιόμορφες σχέσεις και με την κόρη της, που δεν έχουν τις παραδοσιακές σχέσεις.
Η Κίρα έκανε επιλογές που δεν περιελάμβαναν την κόρη της πολλές φορές, την έκανε και σε μικρή ηλικία και είχε άλλες προτεραιότητες. Στην ενήλικη ζωή τους συνέβη κάτι «ταραχτικό» που αναγκαστικά έπρεπε να ταυτιστεί μαζί της και να πορευτούν μαζί σαν ενήλικες. Έπρεπε να αλληλοσυγχωρεθούν, κυρίως η κόρη την μητέρα», ανέφερε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

«Υπάρχουν πολλά μυστικά που θα δούμε, και υπάρχει και μία ιδιαιτερότητα στη σχέση του Θέμη και της Κίρας. Κάθε φορά που έρχονται τα νέα επεισόδια της σειράς, καταπλησσόμεθα, είναι συνταρακτικό και για μας», συμπλήρωσε.

Για την άποψή της για τη ζωή η Λουκία Παπαδάκη τόνισε πως, «δεν μας χρωστάει τίποτα η ζωή Ερχόμαστε, όχι οφείλοντας αλλά πραγματικά έχουμε λόγο που ερχόμαστε στη ζωή. Και ό,τι συμβαίνει, δεν συμβαίνει ποτέ τυχαία, δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Οφείλουμε γιατί έχουμε τεράστια δώρα από τον Θεό και την φύση και είναι υποχρέωσή μας  είναι να τα χρησιμοποιήσουμε και να τα κάνουμε να ανθίσουν, να φωτίσουν».

«Ποτέ δεν αναρωτήθηκα “γιατί σε μένα αυτό;”. Δηλαδή γιατί όχι σε μένα και ναι στον άλλον; Πληρώνει κάτι ο άλλος; Τα ζόρια χτίζουν χαρακτήρα, τα δύσκολα. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίσεις μία βροχερή μέρα και σκοτεινή και χιονισμένη και έρημη, δεν είναι όλες ηλιόλουστες.
Στις σκοτεινές και στις χιονισμένες μέρες θα πρέπει να μάθουμε να περιμένουμε τον ήλιο, γιατί θα ξαναβγεί δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν είναι ότι όλα θα πάνε καλά, μπορεί και να μην πάνε. Σίγουρα θα πάνε καλύτερα από τα «χάλια» που είναι», εξομολογήθηκε ξεδιπλώνοντας τον τρόπο σκέψης και της κοσμοθεωρίας της η Λουκία Παπαδάκη.

Για τον ρόλο της στη σειρά «Λάμψη» και για τον Χρήστο Πολίτη, η αγαπημένη ηθοποιός είπε πως, «όταν μπήκα στη “Λάμψη”, ήμουν 4 ταπεινά, πάμπτωχα χρονάκια στο επάγγελμα.

Ο Χρήστος Πολίτης είναι ένας άνθρωπος που δικαιούται να ομιλεί. Όταν ένας άνθρωπος υπηρετεί τις επιλογές του αυστηρά, προστατεύει την ιδιωτικότητά του και τον προσωπικό του χώρο, όταν θέλει να πει κάποια πράγματα που έχει σκεφτεί ή τον έχουν ενοχλήσει, δεν έχει κανέναν λόγο να μην το κάνει. Όταν είσαι σε μια τρέχουσα πραγματικότητα, είναι πράγματα που μας στραβώνουν ή μας ενοχλούν αλλά δεν θα κάτσουμε να το ψειρίσουμε, πολύ απλά η ζωή γίνεται, συμβαίνει, υπάρχει».

«Δεν νομίζω ότι εκφράζονται παράπονα, κάποια γεγονότα εξέφρασε. Δεν μπορώ να σχολιάσω όμως για κάποιον άλλον, μόνο για μένα», πρόσθεσε.

Η παράσταση που πρωταγωνιστεί η Λούκια Παπαδάκη

«Κάνουμε την παράσταση «Φονιάς» για δεύτερη σεζόν με πρεμιέρα από Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη δικαιούται και αξίζει τις πρωτιές μας και όχι τις εσχατιές μας. Μου έχει ξανασυμβεί στην καλλιτεχνική πορεία μου να κάνω πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη»

Οι Θεσσαλονικείς έχουν στενή σχέση με τον πολιτισμό. Δεν είναι κέντρο καθημερινών δρώμενων, για πάρα πολλούς λόγους, θεωρώ ότι στη Θεσσαλονίκη πρέπει να πηγαίνουμε με την καλύτερη φορεσιά μας», επεσήμανε η ηθοποιός.

«Ερχόμαστε Αθήνα στις 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Βικτώρια. Είναι το αριστούργημα του Μήτσου Ευθυμιάδη, ενός πολύ σημαντικού Έλληνα συγγραφέα, είναι σπουδαίο έργο και σπουδαία παράσταση», κατέληξε η Λούκια Παπαδάκη μιλώντας για την παράσταση «Φονιάς».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Shopping Star: «Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει, χαλαρώστε λιγάκι»

HerNews ka

I’m a Celebrity Get Me Out Of Here: Δείτε τους παίκτες που αναχώρησαν σήμερα για τον Άγιο Δομίνικο

HerNews ka

ANT1: Επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Her News b