HerNews.gr
Μόδα

Balenciaga: Ο Kanye West άνοιξε την επίδειξη μέσα στις “λάσπες” – Video

Ο Kanye West που είναι γνωστός στον κόσμο για το ιδιαίτερο στυλ του άνοιξε την επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. 

Ο ράπερ στην πρώτη του εμφάνιση ως μοντέλο περπάτησε με ολόμαυρη  στρατιωτική αμφίεση. Σε ένα catwalk, που σίγουρα, θα αφήσει εποχή αφού ήταν  γεμάτο λάσπη όπως όριζε το concept «Μud», το οποίο είχε θεματικές όπως τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα social media και τις ταμπέλες που αναπαράγει η μόδα.

Με μαύρη κουκούλα τραβηγμένη πάνω από ένα καπέλο του μπέιζμπολ του οίκου Balenciaga. Ένα oversize bomber jacket και ένα φαρδύ παντελόνι ο πασίγνωστος ράπερ μόλις έκανε  νέο βήμα στην καριέρα του. Περπατώντας στο πρώτο του catwalk. 

Στο κοινό επίσης παρακολουθούσαν την πασαρέλα και η πρώην σύζυγός του Kim Kardashian με τα παιδιά τους, μαζί με την Khloe Kardashian και την Kylie Jenner.

Ο διευθυντής του οίκου Balenciaga, Demna είπε ότι «το να βγάλεις έναν celebrity στην πασαρέλα για να δώσεις άλλο νόημα στη επίδειξη είναι παλιό κόλπο. Tο να βάζεις έναν από τους πιο διάσημους άντρες στον κόσμο ινκόγκνιτο είναι ένα μήνυμα ότι οι άνθρωποι πρέπει να εκτιμούν τον ατομικισμό».

Ο ίδιος στα παρασκήνια φορούσε ένα φούτερ το οποίο ήταν λερωμένο με λάσπη.

«Τι σημαίνει πολυτέλεια; Ασχολούμαι με αυτό από τότε που ξεκίνησα. Είναι προκλητικό να βάζεις ένα παπούτσι που κοστίζει 1.000 ευρώ στη λάσπη. Aλλά αυτό το κάνει αληθινό. Διαφορετικά, είναι απλώς ένα όνειρο προς το οποίο φιλοδοξούμε», δήλωσε.

«Το να κάνεις κάτι βρώμικο είναι πολύ πιο δύσκολο, από το να το κάνεις κάτι τέλειο».

Ο οίκος Balenciaga μέσα από το όραμα του Demna, τάραξε την εβδομάδα μόδας του Παρισιού με μια σκληρή και αμφιλεγόμενη αισθητική. H οποία θύμιζε κάθε άλλο παρά επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής. Λόγω της “πασαρέλας” από λάσπη την οποία συνόδευε τέκνο μουσική. 

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι αυτή είναι η μόδα για την εποχή του BeReal και όχι για το Instagram. Ο οίκος Balenciaga άφησε να φανούν οι θησαυροί της πραγματικής ζωής που κανείς ποτέ δεν αποχωρίζεται: AirPods στα αυτιά, ένα κλειδί του σπιτιού που αιωρείται και φυσικά… το κινητό τηλέφωνο.

Ο Kanye West, φημολογείται ότι μπορεί να επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη για την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.
Kαθώς, ενδέχεται  να παρουσιάσει και το δικό του brand Yeezy. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε ένα εντυπωσιακό neon κουστούμι

HerNewskl

Box-Trot: Η τέλεια τσάντα έχει όνομα! 

Her News

Φόρεμα για γάμο και βάπτιση: Στο Atelier Rene θα βρεις chic επιλογές για κάθε γούστο

Her News