HerNews.gr
Social News

Δούκισσα Νομικού: Συγκλονιστικά εντυπωσιακή στο διεθνές Walk Your Worth Le Défilé του Παρισιού

Μπορεί να τράβηξε το ενδιαφέρον για την αποχώρησή της από το «Πρωινό» τις τελευταίες ημέρες, όμως η Δούκισσα Νομικού παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα. 

Η εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στη μητρόπολη της μόδας στο Παρίσι, καθώς συμμετέχει στο διεθνές Walk Your Worth Le Défilé γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Συγκλονιστικά εντυπωσιακή, περπάτησε στην πασαρέλα με ένα υπέροχο μπορντό κοστούμι με παγιέτες, ponytail hairstyle και άψογο μακιγιάζ. Φυσικά καταχειροκροτήθηκε απο το κοινό , ενώ το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απέσπασε χιλιάδες likes από τους φαν της.

Η Δούκισσα Νομικού μαζί άλλες διάσημες σταρ από ολόκληρο τον κόσμο, φωτίζει μέσω του θρυλικού «Walk Your Worth» Le Défilé την αξία της γυναικείας ενδυνάμωσης, στέλνοντας ένα παγκόσμιο, ηχηρό μήνυμα!

Όσο για τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα, η Δούκισσα Νομικού, θα επανέλθει τηλεοπτικά το β΄ μισό της σεζόν, στον ΑΝΤ1 φυσικά, όπου έχει ενεργό συμβόλαιο για τρία χρόνια, με ένα project πουθα προβληθεί από (ή μετά) τον Γενάρη, τα Σαββατοκύριακα.

Δούκισσα Νομικού – Αυτή είναι η εκπομπή θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα: Με τη μηχανή της στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Dua Lipa: Μεταμορφώνεται σε γοργόνα με μπλε μαλλιά για την νέα ταινία της “Barbie”

HerNews ka

Τζορτζ Κλούνεϊ: Αγοράζει έκταση αξίας 8 εκατ. δολαρίων μαζί με την Αμάλ

Her News