HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Μύρωνας Στρατής: «Σε πάνελ δε νομίζω να με βλέπατε, με τρομάζει η τηλεόραση»

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz! Μύρωνας Στρατής: «Σε πάνελ δε νομίζω να με βλέπατε, με τρομάζει η τηλεόραση».

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η σύζυγός του, Χαρά Σαράντη βάφτισαν τον 2.5 ετών γιο τους. Και το όνομα αυτού, Ίωνας!

Όπως δήλωσε η Χαρά Σαράντη, το ξεχωριστό όνομα του μικρού το διάλεξε η νονά. Παρόντες στην όμορφη μέρα ήταν φίλοι και συνάδερφοι του ζευγαριού.

«Ο Ίωνας είναι υπέροχος, έτοιμος για όλα» δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα. Αναφορικά με τα τηλεοπτικά δρώμενα είπε πως ο ανταγωνισμός σε κάνει καλύτερο ενώ για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Το Πρωινό» είπε: «Για να φύγει η Δούκισσα, δεν ταιριάξανε».

Στη βάφτιση βρέθηκε και η Ράνια Θρασκιά. «Θα με ξαναβλέπατε στην τηλεόραση μόνο για εκπομπή κοινωνικού-ψυχολογικού ενδιαφέροντος» δήλωσε η ίδια

Ο Μύρωνας Στρατής χαρακτήρισε τον Παναγιώτη Χατζηδάκη ως πατέρα «τρελό» ενώ ερωτώμενος για το ενδεχόμενο να κάνει τηλεόραση είπε πως σε πάνελ δεν θα πήγαινε καθώς «φοβάται την τηλεόραση».

Ο Μάνος Μαγιάτης που έγινε και πρόσφατα μπαμπάς δήλωσε πως το μωρό του είναι «μαμ, κακά και νάνι», ενώ αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με την Ιωάννα Μαλέσκου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη από τη μητέρα του

HerNews ka

Success story: Ένας νέος πραγματοποιεί τα όνειρά του στο Παρίσι

Her News b

Νατάσσα Μποφίλιου: «Κομπλάρω όταν πρέπει να πω “δεν θέλω να κάνω παιδιά”»

HerNews ka