HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 έως 9 Οκτωβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 3 έως 9 Οκτωβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η βδομάδα για εσάς θα έχει αρκετές και ευχάριστες επαφές με φίλους. Ενώ συγχρόνως θα καταφέρετε να μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, καταφέρνοντας να πετύχετε κάποιους στόχους. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε και λίγο με την εργασία σας. Για να μπορέσετε να έχετε κάποιες οικονομικές απολαβές παραπάνω. Και έτσι να μπορέσετε να κάνετε αυτά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς αυτή την εβδομάδα επιβάλετε να δουλέψετε λίγο παραπάνω. Να εστιάσετε στο να βγάλετε κάποια χρήματα επιπλέον καθώς δεν θα λείψουν και οι προσκλήσεις από φιλικά σας άτομα. Τα οποία θα σας καλούν για εξόδους. Καλό θα ήταν να τους ακολουθήσετε για να μπορέσετε να πετύχετε κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια που έχετε μέσα από ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον που θα σας εντάξουν .

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα έχει κάποιες εντάσεις και ιδιαίτερα για εσάς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο. Καλό θα ήταν να μην τα παρακάνετε και χαλάσετε κάποιες φιλίες που μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα. Θα ήθελα να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε ή αν έχετε δανείσει κάπου χρήματα να φροντίσετε να τα ζητήσετε για να τα πάρετε πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς θα αρχίσουν να τρέχουν κάποια θέματα με την οικογένεια και θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω. Δεν αποκλείεται, αρκετοί από εσάς, να ρίξετε κάποια χρήματα για να ομορφύνετε το χώρο που ζείτε. Θα ήθελα, προς το τέλος της εβδομάδας, να εστιάσετε στην εργασία σας για να μπορέσετε να έχετε κάποιες παραπάνω οικονομικές απολαβές.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσάς, αγαπημένοι μου λέοντες, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε  αρκετή πελατεία με καλές οικονομικές απολαβές. Συγχρόνως, εξακολουθείτε να κλείνετε ευνοϊκές συμφωνίες και να υπογράφετε συμβόλαια με πολύ καλές προοπτικές. Στο τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να κάνετε και κάποιο ταξιδάκι .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει για εσάς με αρκετή εργασία και πολλές υποχρεώσεις. Δεν ξέρω αν θελήσετε να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε και μια   διατροφή γιατί έχετε πάρει κάποια κιλά παραπάνω. Αρκετοί από εσάς, θα ήθελα να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τη σχέση σας. Αν σας ζητήσει κάποια οικονομική βοήθεια καλά θα ήταν να τη δώσετε χωρίς αντιρρήσεις.

Ζώδια

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα έχει να κάνει με πράγματα που σας ευχαριστούν. Θέλετε να ομορφύνετε, να βγείτε εκεί έξω και να λάμπετε. Πολύ καλά θα κάνετε. Είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και το αξίζετε καθώς η ομορφιά σας είναι το δυνατό σας σημείο. Να ξέρετε, πως θα υπάρξει πολύς κόσμος που θα σας φλερτάρει και θα θελήσει να κάνει σχέση μαζί σας .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα έχει κάποιες παραπάνω οικογενειακές ευθύνες και ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε και με την ακίνητη περιουσία σας. Πολύ πιθανόν να κινηθείτε και λίγο παρασκηνιακά και να κρύβετε κάποια σχέση ή συνεργασία που δεν θέλετε να μαθευτεί παρά έξω. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να περάσετε όμορφες και χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα έχετε κάποιες εντάσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες. Πολύ πιθανόν να είναι ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας. Καλό θα ήταν να κρατήστε τις ισορροπίες και να μην τραβήξετε και εσείς τα άκρα για να αποφύγετε οριστικές ρήξεις ιδιαίτερα εσείς του 3ουδεκαημέρου. Σίγουρα σας περιμένουν κάποια πολύ ευχάριστα νέα και ευχάριστες μετακινήσεις που σίγουρα θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Θα δεχτείτε βοήθεια από τα αδέλφια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς θα ασχοληθείτε με τις συναισθηματικές και οικονομικές σας ασφάλειες στις αρχές της εβδομάδας. Για αρκετούς από εσάς θα προκύψουν κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες που θα πρέπει να κάνετε και κάποιες μετακινήσεις για να τις κλείσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσίας σας για να λύσετε τυχόν εκκρεμότητες.

ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε και κάποια έξοδα για να κάνετε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν. Προσοχή όμως, μην ξοδέψετε παραπάνω απ´ όσο αντέχει η τσέπη σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσετε να κάνετε ένα ευχάριστο κοντινό ταξιδάκι με δικά σας άτομα που θα σας φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση .

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω φορτίζοντας έτσι τις μπαταρίες σας. Το έχετε πραγματικά ανάγκη γιατί έχετε  εξαντληθεί από τη κούραση. Ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας και μετά, θα μπορέσετε να βγείτε προς τα έξω και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Εσάς και μόνο εσάς, χωρίς να δώσετε αναφορά σε κανέναν.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 17 έως 23 Οκτωβρίου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Φεβρουαρίου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου

HerNewskl