HerNews.gr
Beauty

Cow print: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο manicure

Cow print

Τα cow print nails είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές και φρέσκιες επιλογές του φετινού φθινοπώρου. Είναι διαφορετικά, ξεχωριστά και ιδιαίτερα. Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από τα πιο μουντά και σκούρα χρώματα που κυριαρχούν το φθινόπωρο, αφού μπορούν να συνδυαστούν και με πιο ανοιχτόχρωμα χρώματα. Το στυλ αυτό είναι αρκετά girly και funny και είναι τέλειο για όλες τις ηλικίες και όλα τα μήκη και τα σχήματα νυχιών.

Το καλό είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε τα cow prints με πολλά χρώματα και να σχηματίσετε μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχημάτων. Τα cow prints λανθασμένα θεωρείται ότι σχηματίζονται μόνο με λευκό και μαύρο. Κάτι τέτοιο είναι λάθος. Και τα 5 σχέδια παρακάτω αποδεικνύουν το αντίθετο. Πολύχρωμα σχέδια σε πολλά και διαφορετικά χρώματα σας καλούν να τα δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε μαζί τους. Ενώ, ακόμα κι αν επιλέξετε την πιο κλασική επιλογή-που είναι η ασπρόμαυρη, μπορείτε να διαλέξετε κάτι που θα κάνει τα νύχια σας πιο εντυπωσιακά και λιγότερο προβλέψιμα.

Δείτε περισσότερες ιδέες για cow print nails παρακάτω:

  1. Τα φούξια γαλλικά cow prints είναι σίγουρα μια επιλογή που δε βλέπουμε συχνά σε manicure. Είναι μοντέρνο, ιδιαίτερο και λαμπερό. Μπορείτε να επιλέξετε να σχηματίσετε τη γραμμή του γαλλικού με ένα ροζ απαλό και έπειτα να δοκιμάσετε φούξια cow prints.
Cow print nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο manicure
Γαλλικά ροζ 

2. Τι καλύτερο από λιλά με ασπρόμαυρα cow prints; Σίγουρα, ένας πολύ ιδιαίτερος και πρωτότυπος συνδυασμός που θα σας κάνει να το υιοθετήσετε αμέσως.

Cow print nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο manicure
Λιλά νύχια με ασπρόμαυρο

3. Το ανοιχτό καφέ με το λευκό αποτελούν έναν απίθανο συνδυασμό που είναι άκρως εντυπωσιακός και ιδιαίτερος για τα φθινοπωρινά σας νύχια.

Cow print nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο manicure
Καφέ ανοιχτό με λευκό νύχια και καφέ ανοιχτά νύχια

4. Το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό με το που ακούμε για τα cow prints. Δοκιμάστε να χρωματίσετε κάποια νύχια σας με μαύρο ή λευκό χρώμα μόνο, για μεγαλύτερη αντίθεση.

Cow print nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο manicure
Ασπρόμαυρα με μαύρο βερνίκι

5. Τα πολύχρωμα cow prints είναι η τέλεια επιλογή για να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Πειραματιστείτε με τα χρώματα όσο εσείς θέλετε δοκιμάζοντας ακόμα και διαφορετικά χρώματα σε κάθε δάχτυλο και των δύο χεριών. Ήρθε η ώρα να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη.

Cow print nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο manicure

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μήπως τα αντιοξειδωτικά είναι νέος σας σύμμαχος για υγιή και δυνατά μαλλιά;

HerNewskl

Beauty: Οι καλύτερες homemade μάσκες προσώπου για το απόλυτο selfcare το Σαββατοκύριακο

HerNews ka

Sydney Sweeney: Τόλμησε το goth look της Jenna Ortega!

HerNewskl