HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Φοίβος: Το 4 φορές πλατινένιο “γειά” γίνεται μιούζικαλ

Το “γειά” όπου φέρει την υπογραφή του Φοίβου και την φωνή της Δέσποινας Βανδή γίνεται μιούζικαλ και ακούγεται ότι θα είναι το νέο talk of the town του χειμώνα.

Σε κείμενο και σκηνοθεσία του Δημήτρη Μελισσόβα, το 4 φορές πλατινένιο “γειά” ζωντανεύει στο θέατρο. 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του. 

Ο δίσκος αποτελέιται συνολικά από 21 τραγούδια. Κομμάτια που κυμαίνονται σε πολλά μουσικά στυλ. Η βάση τους όμως δείχνει να είναι η dance – pop. Στο δίσκο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι επιτυχίες «Λάθος Άνθρωπος», «Όλο Λείπεις», «Ανάβεις Φωτιές», «Όλα οδηγούν σε σένα», «Αχ καρδούλα μου», «Θέλω να σε δω», «Έλα», «Δέστε μου τα μάτια» και φυσικά το διαχρονικό και μη εξαιρετέο «Χριστούγεννα».

Το 2002, ο Φοίβος και η Δέσποινα Βανδή παραλαμβάνουν το βραβείο για τις «Καλύτερες Πωλήσεις Έλληνα Καλλιτέχνη στον Κόσμο». Στα World Music Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της παγκόσμιας δισκογραφίας. Την επόμενη χρονιά, το «Gia» η αγγλόφωνη εκδοχή του τραγουδιού – πάντα σε στίχους και μουσική του Φοίβου– κατακτά τα charts των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας και γίνεται Νο1.

Τον περασμένο Απρίλιο ο ίδιος ο Φοίβος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα μικρό teaser στο οποίο ανακοίνωσε και προετοίμασε τον κόσμο για την κυκλοφορία του μιούζικαλ.

Το μιούζικαλ  θα απαρτίζεται από 20μελή θίασο. Συμμετοχές έκπληξη όπως την σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, την  Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη θρυλική φωνή του συγκροτήματος “Μπλε” Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical) και τον Παναγιώτη Πετράκη. Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου στο θέατρο Ριάλτο, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συνταγές της Μαρίκας Μητσοτάκη: Παρουσίαση βιβλίου με ομιλητές Ντόρα και Πετρετζίκης

Her News

Eurovision 2023: Νικήτρια η Σουηδία – Η Κύπρος κατέκτησε τη 12η θέση

Her News

Τι είναι το life coaching ; 

Her News b